mynewspapers.net

Big Brother & lilla syster gåvor

Big Brother & lilla syster gåvor


Systrar och bröder har en unik och speciell syskon relation. När det gäller tid för semester eller en födelsedagsfirande, utbyter syskon ofta gåvor. Beroende på åldern av syskon, kan föräldrar behöva hjälpa när det gäller att köpa och inslagning presenterar. Äldre syskon som kan gå ut på egen hand för att plocka ut en fin present för deras motsvarighet.

TV-spel

En bra gåva från en lillasyster till hennes äldre bror är ett videospel. Videospel göra roliga presenterar eftersom de kan spelas och tyckte om och om igen. Vissa spel kan även för två spelare, så att syskon kan njuta spelar spelet tillsammans. Om en storebror redan spelen han vill, en annan idé för en gåva från är en lillasyster att köpa videospel tillbehör, till exempel domänkontrollanter, nunchaku, fjärrkontroller eller laddning stationer.

Craft uppsättningar

Många unga tjejer tycker om att spela med craft uppsättningar eftersom det tillåter dem att ha roligt samtidigt som de konstnärliga. Som en idé, kan en storebror ge sin lillasyster ett hantverk så att hon kan göra något som hon tycker. Du kan hitta craft ställer för att göra smycken, håraccessoarer, kläder, klistermärken och även för att skapa klippböcker.

Book set

Boken är genomtänkta presenter till en äldre bror eller yngre syster som har läsning. Ta reda på vilken genre av böcker ditt syskon gillar mest, eller få ett namn på en favoritförfattare och leta efter boken uppsättningar som inte har din bror eller syster.

Flaska vin

När syskonen blir äldre, blivit gåvor mer sofistikerade. Om din storebror eller yngre syster är över 21 år gammal, överväga att köpa en speciell dryck som en gåva, som en flaska vin att du plockade upp på din resa till vingårdarna. Du kan även inkludera ett par fina vinglas att gå med på en flaska vin.

Presentkort

För stora bröder och lilla systrar som inte är mycket nära men ändå vill ge en gåva för semester, kan presentkort vara en bra idé. Du kan hitta presentkort till restauranger, bokhandlar, musikaffärer, online-butiker, varuhus och kaffehusen. Få en eller två presentkort och sätta dem i det kort som du ger till dina syskon.

Hemlagad

Yngre syskon kan få hjälp av en förälder att hjälpa till med att göra deras bror eller syster en gåva från grunden. Skapa något som en målad T-shirt, ett flätat armband, en bild collage eller en dikt. Äldre syskon kan också ge en annan hemlagad gåvor. Om storebror är en konstnär eller en skulptör, kan han ge sin lillasyster en målning eller skulptur. Om yngre syster är en kock, kan hon baka sin storebror hans favorit dessert som en gåva.

Kosmetika

Bröder och systrar kan utbyta kosmetiska gåvor, som Köln och parfym eller rakning lotion och kropp smör. Kosmetiska gåvor redovisas i en särskild förpackning, som en gåva korg, att göra gåva mer presentabel.