mynewspapers.net

Bidrag för biodlingBin är ett viktigt element i båda våra ekologiska och jordbruk system och fungera som den huvudsakliga källan till pollinering för alla blommande planer. Bin är de enda varelserna på jorden med förmåga att samla nektar och producerar honung och bivax. Bin och biodling minskade betydelse har lett till att regeringen erbjuder flera olika typer av bidrag inriktad på forskning, bevarande och expansion av biodling.

Historia

Honungsbin tjäna som den mest betydande källan till pollinering för jordbruk i hela världen. Utan närvaro av bin och deras kolonier är grödor och våra livsmedel i stor fara. Enligt äta väl levererar pollinering från bina jorden med körsbär, avokado, grapefrukt, broccoli, morötter, lök, äpplen och många andra viktiga källor till mat. Enligt Congressional Research Service under de senaste åren har man en märkbar ökning av honungsbinas kolonin förluster, trots att bina har inga naturliga fiender i naturen. Denna nedgång i bisamhällen hotar överlevnaden för många av våra mest hälsosamma val av livsmedel.

Betydelse

Som en direkt följd av förlusten av bisamhällena i hela USA och världen, har många stater agerat proaktivt för att åter vitalisera biodling gemenskapen. Bidrag är ett betydande sätt som regeringen försöker återuppliva biodling. Ta emot hjälp utifrån kan många nya biodlare att starta upp, och det ger också pengar till existerande verksamhet.

Typer

Bidrag finns för både nybörjare och erfarna biodlare. Jordbrukets bidrag för biodling erbjuda många stater, inklusive Colorado, Illinois, West Virginia, North Carolina, South Carolina och Massachusetts, bidrag, som ger hjälp med inköp av utrustning för att minska de inledande kostnaderna för nya biodlare. Flera stater, däribland Nebraska, New York och Pennsylvania, erbjuder både finansiering för nystartade utrustning och pedagogiska program. Dessa bidrag är riktade mot elever som har genomgått särskild utbildning och utbildningskrav. Många statliga universitet också delta och tillhandahålla finansiering för grundläggande förnödenheter och studieprogram för början biodlare.

Forskning

Många bidrag är utformade specifikt för att främja forskning om aktuella problem som avser honungsbin och kolonin utveckling. Enligt östra Apricultural Society, program riktade mot honungsbinas forskning finansieras vanligtvis genom donationer från biodlare eller andra intresserade av studier av bin och biodling. Dessa typer av bidrag strävar efter att tillhandahålla forskningsutrustning och främja studiet av bin och bisamhällen.

Återuppbygga

Många bidrag tjänar särskilt för att bistå i utbildning och undervisning av biodlare i hela USA. Från och med 2010 erbjuda USA: S Department of Agriculture, 25 stater finansiering riktas mot bevarande och utveckling av biodling. I ett försök att säkerställa korrekt villkor, erbjuder vissa regeringar, såsom Tennessee, bidrag för att främja kontrollen av honung bisamhällen. Kolonier besiktigas för sjukdomar, skadedjur och miljö.