mynewspapers.net

Bibeln berättelsen aktiviteter för nybörjare

Bibeln berättelsen aktiviteter för nybörjare


Små barn har en kort uppmärksam. Aktiviteter kan hjälpa dem att stanna på rätt spår under lektioner och bo upptagen under söndag skola klass tid. Verksamhet kan läraren att upprätthålla ordningen i klassrummet. Verksamhet knuten till Bibeln berättelsen i lektionen stärka de centrala idéer och begrepp av lektionen.

Verksamheten täcker

Aktivitet ark ger visuella påminnelser av lektionen. Färga sidor fungerar bra med barn i alla åldrar. Unga elever kan slutföra enkel aktivitet ark där de matcha bilder eller komplett prick till prick-bilder. Lärare att eleverna att rita och färg sin egen tolkning av historien. Vissa barn läroplanen paket innehåller aktivitet ark för var och en av lärdomarna som Bibeln. Online-resurser som dltk-bible.com / och www.sundayschoolresources.com ge kompletterande verksamhet täcker läraren kan använda gratis.

Bibeln hantverk

Enkla hantverk som arbetar med lera, målning, strängarna pärlor och collage hålla små händer upptagna och bidra till att upprätthålla goda klassrummet förvaltning. Hålla hantverk leveranser i handen, såsom papper, glitter, skum former, färger, färg och klistermärken. Dessa artiklar ger snilleblixt hantverk när du har ledig tid och vill ha något lätt.

Historien cirkel

Inbjuder barnen att gå med dig i en cirkel som sedan läst en berättelse från en bild Bibeln eller barns Bibeln. Alternativt använda flanell styrelser, smart boards och andra visuella för att illustrera din bibel historia. Om du inte vill läsa dem, använda Veggie berättelser, Davie och Goliat eller andra video porträtt av historien och diskutera det som du går, med hjälp av pausknappen eller väntar till slutet. Uppmuntra eleverna att återberätta historien med sina egna ord och berätta vad de tycker om karaktärerna och historien händelser. Tillhandahålla träffar eleverna kan använda för klä upp för att återskapa Bibelns berättelser

Spela

Pussel, block, bebisar och många andra leksaker kan tillåta din klass att leva ut lärdomarna från Bibelns berättelser. De lär sig att dela, spela ganska med varandra och omsorg om varandra. Lärare betonar att älska varandra innebär att vara tålmodiga, snäll, omtänksam och ge.

Bibeln låtar

Barn älskar att sjunga, och många kristna sång har Bibeln rötter. "Denna lilla Light of Mine" hänvisar till staden på en kulle med ett ljus som inte kan döljas. "Arky, Arky" sjunger berättelsen om Noa och arken. "Den vise mannen och den dumma människan" berättar Jesu liknelse om att bygga ditt hus på sten eller sand. Barn lär sig detta snabbt och njuta av sång dem. Låtar med hand rörelser tenderar att vara särskilt populärt med småttingar.