mynewspapers.net

Bibeln anslagstavla idéer

Bibeln anslagstavla idéer


Anslagstavlor är en stapelvara i många kyrkor. Styrelser kan användas att skriva flygblad och meddelanden, men de är också en lämplig plats att dekorera eller berätta en historia av Bibeln. Olika kyrka eller synagogan grupper, söndag skolan studenter och lärare kan turas om med hjälp av styrelsen-- eller har sin egen styrelse om det finns tillräckligt med plats i kyrkan. Designa en anslagstavla är ett roligt sätt att levandegöra Bibeln.

Bibelverser

Skolbarn kan illustrera färgglada och roliga anslagstavlor baserat på en bibelvers, enligt barnens Söndagsskolan plats, en kristen företag som hjälper Söndagsskolan arbetstagare skapar lektionsplaneringar. Exempelvis en styrelse kunde vara titeln "Vi är fiskare av män" baserad på bibelvers, Mark 1:17. Har orange fiskar med namnen på eleverna i mitten på en blå bakgrund. Inkludera gula fiskar för besökarens namn. Hänga "fisk krokar" från svarta piprensare med fisk linjen tillverkad av vit eller ljus grått garn. För mer färg, lägga till en grön kant utanför styrelsen.

Noaks Ark

Den berömda berättelsen om Noa bygga en ark och spara sin familj och djur i grupper om två från översvämningar är väl känt. Historien gör för en färgglad anslagstavla. Rita eller klipp ut djur och regnbågar över ett ark. Detta kan vara ett färgglatt projekt för barn.

Läsa Bibeln

Har en anslagstavla uppmuntrande läsning av Bibeln. Du kan titeln det "Read the Good Book" och har utklipp av olika typer av människor--baseballspelare, astronauter, brandmän--håller Bibeln. Du kan också bokföra citat från kända människor om Bibelns betydelse för deras liv.

Tio Guds bud

De tio budorden är viktiga moraliska guider om hur du lever ditt liv. Lära dem att barn genom att låta barnen skapa en anslagstavla. En lärare kan skriva ut de tio budord titlarna och häfta dem till styrelsen, enligt Danielle's Place, en webbplats som ger idéer till aktiviteter och hantverk för gör lärandet roligt. Har eleverna rita en bild av ett av budorden. Bilden kommer att publiceras på anslagstavlan under det särskilda budet. Webbplatsen föreslår också att ha eleverna rita en bild av Moses-- eller färg en Utskärning av honom-- och klipp ut befallning tabletterna från kartong. Sedan limma tabletterna till Moses' händer och lägga upp den på ett bräde.

Favorit bibelvers

Kan en kyrka medlem att välja sin favorit bibelvers och bokföra den på en anslagstavla. Varje vecka-- eller varje månad, oavsett plocka verk bättre för kyrkan--någon ny att bokföra en vers. Du kan placera personens bild bredvid versen och har dem ge några meningar om varför versen har betydelse för dem. Det skulle kunna bli ett återkommande inslag som medlemmar förutse.