mynewspapers.net

Bibel spel och pyssel för barnEtt sätt att undervisa små barn om Bibeln är att avsätta tid för dem att delta i Bibeln hantverk och spel. Markera specifika berättelser från Bibeln och införliva dem i ett konstprojekt som barn kan förstå. Du kan också köpa barnens spel med bibliska tema. Små barn kan kreativt uttrycka sig och spela samtidigt lära sig religiösa berättelser.

Online-aktiviteter och tryckbara ark

Skriv ut Bibeln spel och aktivitet ark för barn från Internet. Den DLTK Bibeln verksamhet webbplats (dltk-bible.com) har till exempel spelet ark kan du skriva ut och ha barn, komplett med en penna eller penna. Det finns olika spel att välja mellan inklusive labyrinter, ord sökningar och Bingo spel ark. På webbplatsen "En Kid's Heart" (akidsheart.com), kan du hitta bibel spel och utskrivbara aktiviteter för barn. Det finns Bibeln-tema pussel för små barn i förskola eller dagis.

Brädspel

Barnen kan leka bibliska sällskapsspel och kortspel. Till exempel är "Veggie berättelser--Jonah överbord äventyr spelet," ett spel där spelarna måste följa den bibliska Jonah på en resa till Nineve. Detta spel är för åldrarna tre och uppåt. "Stora äventyr barn Bibeln kort spel Set" kommer med olika kortspel för barn så unga som tre att spela. Kortspel, som omfattar Go Fish, minne och skedar, är orienterade kring Bibelns tidslinje och historia.

Djurens hantverk

Ett sätt du kan intressera barn i Bibelns berättelser är att låta dem göra hantverk som relaterar till djur av Bibeln. Barn kan till exempel skapa egna Garden of Eden av färgade konstruktion papper. De kan skära ut konstruktion papper figurer eller de kanna använda markörer färg marken, himlen, ett träd och en solterrass. Har barn plocka ut Muntra musikanter att limma på sina landskap. En annan idé är att göra ett lamm med att spåra ditt barns hand, med tummen sprids från fingrarna, på en svart konstruktion papper. Klipp ut formen hand och förvandla det så fingrarna nedåt. Har ditt barn lim bomullstussar endast på insidan av handen och inte fingrar och tumme. Använd en vit krita för att rita lammet ögon och mun på tummen.

Bibelns berättelse hantverk böcker

Du kanske upptäcker att barn kan förstå en biblisk berättelse bättre om de gör ett hantverk som speglar historien. "Stora boken om Bibeln hantverk" av evangeliets ljus har ett avsnitt om hantverk för barn i förskola eller dagis. Du kan hjälpa barn skapa hantverk som baseras på både gamla och Nya testamentets berättelser. En annan bok, "Bibeln berättelsen hantverk för små händer," har 30 bibliska berättelser tillsammans med hantverk barn kan göra att förstå varje berättelse.