mynewspapers.net

Berömda Rock Star kostym idéer

Berömda Rock Star kostym idéer


Klä upp som en berömd och lätt igenkännlig rockstjärna är ett roligt alternativ för några Halloween-kostym eller kostym part. Klä upp som en viss berömd rockstjärna som en hyllning till du beundrar, eller som en satirisk vänd till en du tycker inte särskilt mycket. Dock betonar en bra kostym de mest unika aspekterna av den berömda rockstjärna utseende.

Bjork

Björk är en rockstjärna från Island som komponerar på engelska. Hennes mest kända låtar är "Army of Me" och "det är Oh så tyst." Som popstjärnan Lady Gaga är Bjorks upprörande kläder legendariska. Björk har axel-längd svart hår, som du enkelt kan kopiera med en kostym peruk. Nå sin rökiga-eye utseende med svart eyeliner och en blandning av grå och svart ögonskugga. För en lätt igenkännlig Bjork kostym, tävla med berömda swan klänningen hon bar till 2001 Oscars ceremonin. Par en lång vit tutu med ett vitt linne och pin en vit svan gosedjur till bröstet.

Cher

Cher är en amerikansk sångare som första gången som en del av duon Sonny och Cher, och senare som soloartist. Hennes mest kända låtar är Sonny och Cher sången "I Got You Babe" och Cher sången "om jag kunde vrida tillbaka tiden." Om du vill kopiera Chers utseende, bära en extra lång svart peruk med antingen platt eller lockigt hår; stora örhängen; lång, svart falska ögonfransar; och rosa läppstift. Sätta på en svart Body och en fejk skinnjacka. Bära svarta lårhöga stövlar, eller lårhöga strumpor och svarta höga klackar.

Kurt Cobain

Kurt Cobain var frontmannen för mycket inflytelserika rock grungebandet Nirvana. Seattle-baserade bandet var känd för låtar som "Smells Like Teen Spirit" och "Kom som du är." Om du vill kopiera Kurt Cobains varumärke utseende, bära ett par ljust Blå jeans, en T-shirt och en uppknäppt flanellskjorta bärs som en overshirt. Också ha en axelhöjd blond peruk och har lite stubb i mustasch och pipskägg området runt munnen. Bära runt en verkliga eller falska gitarr.

Anthony Kiedis

Anthony Kiedis är frontman i amerikansk och Hollywood-baserade bandet Red Hot Chili Peppers. En av deras mest kända låtar är "Californication." Efterlikna en av Anthony Kiedis kända ser, slitage svarta byxor, ingen skjorta och en bicep-längd svart peruk. Men om du inte vill gå bar överkropp, bära en ärmlös mäns undertröja kallas en wifebeater. Tillämpas tillfälliga tatueringar i tribal mönster på dina armar.