mynewspapers.net

Berömda ost affärer i NYC

Berömda ost affärer i NYC


Ost älskare vet konsten att affinage är avgörande för att njuta av ostar. Chandon's definition av affinage är "hundra år gamla båtar i mogna ost till mognad... tenderade för hand, noggrant vände, tvättas, borstas och övervakas i temperatur och luftfuktighet-kontrollerade ost grottor." Medan New York City inte har ett nätverk av ost grottor, har den berömda ostbutiker känd för deras globala urval av fina och hantverksmässiga ostar.

Murrays Cheese Shop

"New York Magazine" designerat Murrays ost U Boot Camp som New Yorks "bästa postgymnasiala Ed klass." Den veckolånga boot camp lär historia och geografi ost. kemi ost. grunderna i ihopkoppling vin, öl och ost. och konsten att affinage. Murrays Cheese Shop erbjuder också en natt klasser på vin och ost ligaspel och öl och ost parningar. Runt sedan 1940, Murrays bjuder in New York-bor till Greenwich Village eller Grand Central platser att njuta av deras smak-allt politik.

Lamazou

Lamazou är en Murray Hill ost butik som säljer ostar, kött och delikatesser från hela världen. Lamazou tar på allvar konsten att affinage och erbjuder över 150 mognadslagrade ostar. Gourmet butikens val är ett globalt utbud av bröd, kex och marmelad. För kunder som vill ha en stor måltid, innehåller sandwich styrelsen butikens finaste produkter för att skapa traditionella och kreativa smörgåsar. Lamazou har också 10 gåva korg val som införliva interna behandlar som godis, franska läckerheter och naturligtvis, ost.

Saxelby osthandlare

Lokal och hållbar är viktiga överväganden kulinariska värld. För Saxelby Cheesemongers, lokal och hållbar är den nedersta raden. Saxelby säljer ost produceras lokalt från hållbar gårdar och hantverkare i nordöstra delen av USA. Beläget i Essex marknaden, innehåller Saxelby Cheesemonger menyn osttallrikar för fester och möten. Saxelby uppmanar också beskyddare att följa dem på exkursioner till olika mjölkgårdar--ingår i priset kan vara rida, lunch, mellanmål, äpple plockning, ölprovning eller en hantverksmässig ostprovning.

Hantverksmässiga

Paris gator är fulla av fromageries, och New York City har sin egen Fromagerie: i Murray Hill: hantverksmässiga. Inom denna amerikaniserad Paris bistro hitta beskyddare en ost butik i den franska traditionen. "New York Times" jämfört Artisanals Fromagerie: till himlen säger att det är "big cheese vagn i himlen." Den Fromagerie: erbjuder hantverksmässig mat som kan köpas för hem eller gåva att ge. Hantverksmässiga mest populära val är deras tallrik som inkluderar ostar, kex, färska och torkade frukter och nötter, som också kan köpas i lådor, korgar och burkar.