mynewspapers.net

Berömda frisyrer med Frans för flickor

Berömda frisyrer med Frans för flickor


Hår är en flickas ultimate tillbehör. Rätt frisyr passar ditt ansikte är som den perfekta ramen runt en härlig bild. Skönhetsexperter vet vilken typ av frisyr med lugg bästa passar ett ansikte, om fyrkantiga, runda, ovala eller hjärtformade. Gillar klädstilar, frisyrer gå in och ut ur mode över tid, men den fringe, eller lugg, är här bo. Några av de trendigaste stjärnorna har utropat en söt fransade frisyr under åren.

Klassiskt "Baby Bang"

En super-kort lugg, eller klassiska baby-bang är en öga-punktbelysning och ansikte-inramning favorit, vackert slitna av Alyssa Milano i 2002. Ultra söt, ansikte-bantning hår design smickrar på oval eller ett runt ansikte. Ihopkopplade med långa eller korta, raka, kolsvart hår, denna känsliga bang erbjuder en "vass" twist. Undergången till denna stil är att--om du hatar det, du har en "lång" Vänta medan dina fransar växer ut igen.

Hackig

Ashley Simpson har lekte både långt (2004) och kort (2003) version av "hackig" eller stripig bang med hennes flödande, mörka lockar. Den längre av denna ojämna bang skims pannan och ger omedelbar fokus på ögonen och kompletterar en runda, kvadratiska eller hjärtformade ansikte. Skönhetsexperter, som Ken banar, föreslår den långa, chunky valuta för lockigt hår så att inte "förlora" att avsiktligt, hackig utseende. Den kortare, ojämna fransar ger en ungdomlig, flörtig och roliga utseende till flickan med tjocka och raka eller vågigt hår.

Sida svepte

Naturlig skönhet och skådespelare Amanda Peet har slitna en mängd frisyrer men återvänder till den långa, sida-svepte smällen då. Vanligtvis visar en bäraren upp denna avslappnad, ansikte-bantning stil gömd bakom ena örat eller skimming kindbenet. Sida-svepte bang erbjuder mångsidighet, snygg med rakt eller lockigt, lång eller medellång frisyrer och passar Jenifer Hudson vackert (2010). Be din stylist att klippa dina fransar lite utanför centrum, för smickrande resultat.

Långa vinklad/inverterad Bob

Inte att förväxlas med sida-svepte marginella, en vinklad bang, skär i 90 grader, hänger länge och lager, blandning "inverted" med denna kraftigt vinklade bob. Cool frisyr smalnar från under hakan till högt på nacken av hångla och är en ny twist (från och med början av 2000 talet) på decennier gammal standard bob. Nicole Richie, Victoria Beckham och Katie Holmes har hjälpt bula upp populariteten av denna funky look.