mynewspapers.net

Beredning av gips av Paris & lim används i skulptera

Beredning av gips av Paris & lim används i skulptera


Gips i Paris är en mjuk cement-liknande material (kalcium sulfat hemihydrat) som är populär för skulptera och crafting program. Men gips i Paris inte är lämpliga för installationer utomhus, har dess mångsidighet och användarvänlighet gjort det ett standard konst material. Gips i Paris pulver kan köpas på någon konst leverans butik, och blandas med vatten. Dock kan du också använda vitt lim göra din egen gips av Paris förberedelser hemma.

Instruktioner

• Låg tidningen över din arbetsytan för att skydda den från eventuella oförutsedda DROPP eller spill.

• Häll två delar av vitt lim i en stor hink eller skål. Slå med en spatel att lufta limmet.

• Lägg till en del varmt vatten i limmet. Rör blandningen tills den utvecklar en pastaliknande konsistens och är gratis klumpar.

• Kontrollera samstämmigheten i blandningen. Gips i Paris preparatet bör ganska vattnig, ungefär samma som en tunn soppa. Om blandningen är för tjock, tillsätt mer vatten och fortsätt omrörning tills klumpfri.

• Använd din gips av Paris beredning omedelbart för bästa resultat. Blötlägg remsor av papper i blandningen för att göra papier-m & amp acirc ch. & amp; efter; hantverk, eller använda din gips av Paris förberedelse i mögel-making program.