mynewspapers.net

Belysning idéer för ett massagerum

Belysning idéer för ett massagerum


Ett massagerum är en plats för lugn och ro, och ett sätt att skapa en avkopplande atmosfär är att använda rätt belysning. Rätt belysning kan komplettera de andra delarna av rummet, från färger och mönster på växter och kasta kuddar. Medan rätt belysning kan göra rummet, kan fel belysningen förstöra atmosfären och stämningen.

Vägglampor

Belysning idéer för ett massagerum


Istället för montering lampor i taket där de är direkt och att införa, montera belysning hög på väggarna. Ett antal olika stilar av vägg lampetter finns tillgängliga, så något är bunden att passa in i inredningen i alla massage terapi rum. Överväga färgade eller frostat glas i lampetter, och koppla lyser upp till en dimmer. Detta sätt kan klienten blir redo för massage och få klädd med massor av ljus i rummet, men det är lätt att skruva ner ljusstyrkan under massagen.

Ljus

Belysning idéer för ett massagerum


Ljus lägga till lite extra ljus i ett rum utan att bli bländande eller övermäktiga. Ta en liten bricka eller skål. (För en personlig touch, en hund eller katt mat skålen fungerar perfekt för ljusstakar.) Tre eller fyra pelare ljus i varierande höjder i facket, och fyll med nog färgad sand eller glaspärlor för att hålla ljusen stadigt. Placera på en närliggande hylla eller litet bord. Doftljus även lägga till atmosfären av avkoppling.

WindowsOm det finns fönster i massagerummet, täcka dem med något som blockerar utanför ljuset helt. Tunga trä slat mörkar täckt med gardiner eller draperier komplettera inredningen samtidigt hålla ljuset och upprätthålla avskildhet på rummet. När rummet inte är i bruk, gör rullgardiner det enkelt att öppna fönstren och luft ut i rummet.

Fish Tank

Belysning idéer för ett massagerum


En annan källa till omgivande belysning är ett akvarium. En glas tank placerad i toppen av tabellen massage eller framför en massagestol ger inte bara lite dämpade ljus, men vågiga, otydligt skuggor också spela över väggar och tak, som är särskilt effektiv om rummet har en ljus inredning. Akvariet har också fördelen av att ge klienten en avkopplande, fridfull och ständigt föränderlig scen att titta på.