mynewspapers.net

Bekväm sovande positionen för par

Bekväm sovande positionen för par


För par, kan ett område som argument vara sängen när det gäller bekvämt sova bredvid varandra på natten. Om du eller din betydande andra har olika åsikter om vad som gör en bekväm kan sovställning, sedan få en god natts sömn vara en utmaning. Lyckligtvis har kan många typer av sovande positionen för par hjälpa er båda sova och fortfarande vara nära varandra.

Sked ställning

Sova på din sidan mot en riktning, och har din partner gör detsamma, antingen bakom eller framför dig, i exakt samma position. Detta är allmänt känd som en sked ställning, och är en grundläggande ställning för par att sova. Sked positionen är bra om ni båda sover på dina sidor eller på vintern, som hela kroppen kontakt håller dig varm när temperaturen utomhus är kallt.

Omvänd sked ställning

Om du både njuta av sova på din sida, men vill inte vara i full kontakt, prova en omvänd ställning till sked. Varje du kan lägga på din sida, men istället möta utåt från centrum av sängen och bara låta ryggen röra. Du får fortfarande lite värme från din partner utan att känna sig kvävd. Detta är också användbart för varma månader när du bara vill bo cool.

Hand som håller Position

En annan ståndpunkt som ger minimal röra, men fortfarande tillåter för intimitet, är att lägga på ryggen och flätas samman händerna bredvid varandra. Hand-anläggningen kan ge en romantisk effekt och varken en av er har att kompromissa komforten att sova på rygg. Om ni båda sover på dina sidor, vänder mot varje annat och håller händer för en annan twist på sova med minimal röra.

Arm drapering Position

Om du och din partner uppvisar olika sömn positioner, som du på rygg medan hon tycker om att sova på sin sida, överväga en arm över kroppsställning. Sova på rygg eller mage medan hon draperier armen över dig, såsom draperingar armen över magen eller nedre ryggen. Detta är lite mer känsligt, medan det fortfarande är bekvämt.