mynewspapers.net

Bekräftelse Scrapbook sida idéer

Bekräftelse Scrapbook sida idéer


Bekräftelse är en religiös sakrament i den katolska tron som representerar en persons engagemang till den katolska tron. Många bekräftelse kandidater är tonåringar, men andra församlingsmedlemmar genomför sin bekräftelse som vuxna. Denna händelse är en viktig milstolpe och bör firas i din scrapbook album. Flera alternativ är tillgängliga, inklusive scrapbooking en journal av din religiösa resa, biskopens välsignelse, religiösa teman, familjemedlem bilder och händelsens resväg.

Beredning

Gör journalposter under din bekräftelse beredning. Tala om vad du lär dig och hur det förändrar hur du känner om olika frågor. Dela dina tankar och din oro. Bifoga journal sidor direkt till din scrapbook eller göra små kuvert på din sida och placera sidorna inuti. Ett annat alternativ är att ta en meningsfull minne eller ett citat från skrivandet journal och skriv ut det på ett index eller andra dekorativa kort.

Välsignelser

Visa upp dina bilder av biskop eller prästen bekräftar du. Använda en sida med kors eller religiösa citat som har ett antikt utseende. Bläcket kanterna på sidan med frimärken. Smula foto gränser och sedan limma dem på plats över ditt foto. Inkludera ett foto av åtgärden och sedan en poserad foto med din sponsor och biskopen. Lägga till foto Taggar med biskopens namn, datum för din bekräftelse och namnet på kyrkan.

Teman

Välj ett tema som du har lärt dig genom din bekräftelse förberedelse. Några exempel är förlåtelse, medkänsla, kärlek, acceptans och service. Använda spånskiva eller kvarteret märker för att göra titeln med tema ordet. Ta bilder på dig att slutföra en aktivitet som påminner om temat. Ta bilder av dig volontärarbete för en "Service" sida eller kramas en familjemedlem för en "Love" sida. Inkludera en offert eller vers som band temat i sidan.

Minnen

Gör en klippbok sida att visa upp ditt suvenir certifikat. Placera en kantlinje runt certifikatet i mitten av sidan. Lägga till religiösa accenter och klistermärken, som cross, kyrkan och Bibeln. Beskriva syftet med ett radband som du fått som en gåva, varför du valde helgonet för din bekräftelse namn eller objekt som prästen gav dig efter massa.

Vänner och familj

Innehålla bilder av bekräftelse kandidaten med varje familjemedlem och kompis som deltog i tjänsten. Gör en grid mall och skär varje bild till storlek. Lägga till bilder på sidan. Lägg till foto Taggar och accenter.

Verser

Skriv en bibelvers på en sida som har speciell betydelse för dig. Skriva det i kalligrafi eller använda datorn teckensnitt. Lägga till kapitel och vers namn och nummer. Skriv varför du känner denna vers är relevant för ditt liv. Gör ett stort kors av konstruktion papper för bakgrunden bakom versen. Lägga band under versen och en metallisk kors och pärlor till sidan. Alternativt kan rita formen av radband pärlor på sidan i färgade pennor eller markörer.