mynewspapers.net

Bekräftelse presentidéer för tonåringar

Bekräftelse presentidéer för tonåringar


Bekräftelse kommer efter en utbildning för dem som är intresserade i att närmare undersöka sin kristna tro. Bekräftelse studien kan ta allt från sex månader till två år att slutföra. Deltagarna studera biblisk historia, grundläggande övertygelser och principerna om tro och kyrka historia. De flesta kyrkor erbjuder bekräftelse klasser till tonåringar. Att få är bekräftat en present-ger tillfälle hedra en offentlig trosförklaring.

Bibeln

Bekräftelse börjar med en studie av biblisk historia och läror. Denna studie ger en grund för liv och, ofta, ett steg till mer delaktighet i kyrkan. Välj en gåva Bibeln med en insats så att du kan skriva i namn av mottagaren, tillfälle, uppmuntrande ord och ditt eget namn. Du kan också ha en tonårings namn tryckt på omslaget. Du kan ge en traditionell bibel eller en speciellt anpassad för tonåringar som studentens liv ansökan Bibeln, extrema tonåring Bibeln, Teen Study Bible, NIV Youthwalk hängivenhet Bibeln eller katolska ungdomar Bibeln.

Inramade certifikat

Har certifikatet för bekräftelse inramade. Om föräldrarna tänker behålla certifikatet med familjens viktiga papper, be att få göra en kopia. Gör ramen tillräckligt stor för att lägga till en vers eller två om bekräftelse eller lever ett liv i tro.

Plack

Göra en platta som en bekräftelse åminnelse. Plack kan innehålla uppgifter av händelsen--den tonåring fullständiga namn, datum och en skriften vers. Om tonåringen har en favorit liv vers, kan du lägga till som. Om inte, Välj verser som uppmuntrar eller instruera tonåringen. Medan någon version förmodligen skulle vara lämpligt, försöka använda den versionen som bekräftar kyrkan. Du kan inkludera ett kors på plack eller annan kristen symbol som en duva.

Smycken

Flickor för varje ålder, och speciellt tonåringar, som smycken. Detta kan vara en dekorativ cross, ring, hänge eller armband. Någon av dessa kan graveras. För manliga tonåringar, kan du överväga en medaljong, Taggar hund eller hänge med relevant information graverad.