mynewspapers.net

Bekräftelse gåvor för tonårsflickor

Bekräftelse gåvor för tonårsflickor


Köpa en bekräftelse gåva för en tonårig flicka är en speciell uppgift. Uppmuntra den kärlek som flickan har för Jesus Kristus med en tankeväckande artikel. Din gåva bör en suvenir som flickan kan skatt för år framöver.

Smycken

Tonårsflickor kan uppskatta religion-inspirerade smycken. Skyddshelgon medaljer kan vara utsmyckade samt enkel och billig. Ett kors halsband kan påminna flickan av korset Jesus bar för hennes synder. Eller få en bekräftelse armband till memorialise denna speciella dag. Du kan också köpa en sterling silver cross medaljong som kan innehålla bilder på flickan går igenom hennes bekräftelse.

Radband

Katolska bekräftelse eleverna lära sig Rosenkransen för att stärka sina band med Kristus. Rosenkransen tillåter flickan att recitera böner viktigt för sin tro, inklusive "Härlighet vara att fadern," "Hail Mary," "Fader vår" och "Trosbekännelsen." Köpa ett radband i flickans favoritfärg eller bara få en standard brunt trä Rosenkransen. Vissa radband har en duva-formade centrum för att symbolisera den fred som Kristus ger.

Frame

Ramar kan memorialise flickans bekräftelse dag. Har en silver ram graverade med flickans namn samt hennes bekräftelse datumet. Eller köpa en personlig cross album så att flickan har en speciell plats att hålla en uppsättning bekräftelse bilder.

Mindre vanliga idéer

Välj en gåva som kommer att stå ut från andra gåvor. Exempelvis kan en bekräftelse örngott broderade med namnet på flickan som hennes bekräftelse datumet. Eller ge en bukett blommor, inklusive calla liljor och rosor i pulserande rött. Brädspel, såsom utbrott (Bibeln edition) och Scattergories (katolska upplagan), är en humoristisk idé som kan underhålla flickan.