mynewspapers.net

Behöver jag en ny generator eller batteri?

Behöver jag en ny generator eller batteri?


Både ett dåligt batteri och en dålig Generator kan orsaka en fordonets elektroniska system att misslyckas, vilket ger en bil som inte kommer att springa eller börja. Diagnostisera korrekt problemet kan hjälpa en bilägaren spara pengar genom att köpa rätt del.

Batteriet och generatorn symtom

Symptomen på en sviktande batteri och Generator kan vara liknande. I allmänhet är batteriproblem vanligen fläckig när du startar en bil. Bilar som fungerar normalt men är svåra att starta kan ha ett dåligt batteri. Dim eller fluktuerande strålkastare under körning är vanligen ett tecken på en sviktande generator.

Provning

Bilägare kan testa eleffekt för systemet med hjälp av en multimeter. Dessutom kommer de flesta auto delar butiker testa både batterier och växelströmsgeneratorer gratis. Delar butiker kan vanligtvis testa generatorer och batterier som har tagits bort från bilen som de fortfarande monterad i bilen.

Andra problem

Elektriska system kan misslyckas för ett antal skäl än ett dåligt batteri eller generatorn. Korroderade batterikablarna eller lösa kablar till generatorn kan också orsaka problem. En lös bälte kan glida och orsaka generatorn att misslyckas med att ta ut. Bilägare bör kontrollera dessa enkla och billiga att åtgärda problem innan de köper ett batteri eller generatorn.