mynewspapers.net

Behåar som förbättrar hållning

Behåar som förbättrar hållning


En kvinnas val av behå på morgonen kan betyda skillnaden mellan en bra eller dålig dag. För varje kvinna, kan klädd i en illasittande BH orsaka irriterande obehag. För kvinnor med stora bröst, dock kan inte med rätt stöd resultera i allvarliga ryggsmärtor eller skada. Kroppshållning behåar ge extra stöd till baksidan och bidra till att stärka hållning. Det innebär mindre smärta och en bättre dag.

Elila

Elila är ett intima kläder företag som fokuserar på en kundkrets som behöver extra stöd i deras underkläder, samt komfort. Elila gör tre stilar av deras hållning behå. Alla tre har en tredelad kupa design som hjälper till att stöd och form inom koppen. Bras har också hållning paneler byggt på baksidan. Panelerna ger extra stöd i ryggen att balansera vikten framför. Utformningen av dessa paneler skiljer sig åt i de tre stilarna. Front-stängning, mjuk kopp hållning BH har tillbaka hållning paneler i en korsvis mönster. De andra två stilarna är långa linnen, ger mer täckning ner över magen. En har samma kors mönster, den andra har paneler i ett V-formade mönster att erbjuda mer stöd till nedre delen av ryggen.

Filmbolag

Filmbolag har varit i branschen sedan 1921 och mönster form-wear för plus-sized kvinnor. Företagets hemsida har en storlek kalkylator för att hjälpa kvinnor att hitta deras perfekt BH i perfekt storlek. Glamorisera Magic lyfta hållning tillbaka BH kommer i en mängd storlekar, från en B-cup till en J-cup och från 36 inches i omkrets upp till 58 tum. Behån finns att köpa i både USA och Storbritannien storlekar. BH har extra breda remmarna till stöd i axeln komfort, som leder till korsade band i ryggen. Dessa band stöd för rygg och axlar och hjälp enkel stammen. Behån finns i front - eller back-stängning design.

Utsökt Form

Utsökt Form intima kläder har varit en division av VF Corporation, som står för Vanity Fair, sedan 1998. Företaget var del av rörelsen på 1960-talet, tillsammans med sådana märken som Playtex och Berlei, som bidrog till att ändra form på bras från den spetsiga kon av 1950-talet till något mer naturligt och attraktiv. Utsökt Form "Fullt främre krok" hållning BH, och dess ursprungliga långrev hållning behå fortsätta det naturliga designen. Behån erbjuder kors och stöd av andra hållning bh under fortfarande erbjuder komfort, med dess extra vadderade remmar. Den har också inbyggd undercups som erbjuder dubbla stöd, för en look som smickrar figuren.