mynewspapers.net

Beach-tema inomhus bröllop mottagning idéer

Beach-tema inomhus bröllop mottagning idéer


Inte riskera av en rainout för din beach-tema bröllop mottagning. Istället välja en inomhus plats där partiet kan gå på oavsett väder. Det finns många sätt att dekorera ditt inomhus bröllop för en beach-tema. Från kul och nyckfull till absolut elegant, kan du planera en beach-tema inomhus bröllop för att passa din individuella smak.

Välj din plats

Beach-tema inomhus bröllop mottagning idéer


Välj platsen för ditt bröllop med temat beach i åtanke. Besluta om mottagningen ska omfatta beach-tema aktiviteter som kan kräva en speciell typ av plats. Till exempel, försök hålla din inomhus stranden bröllop mottagning i ett gym eller annan plats där du kan ställa in volleyboll nät för stranden teman verksamhet. För en mer traditionell bröllopsfest, kan du välja ett trendigt ställe någonstans nära en wharf med utsikt mot havet.

Beach Decor

Beach-tema inomhus bröllop mottagning idéer


Ditt beach inredning kan inkludera gräsmatta stolar och picknickbord i stället för din vanliga bröllop tabeller. Använda nät och ankare för att dekorera lokalen. För hörnstenarna, lägga ett meddelande i en glasflaska med lite sand. Om du planerar en avslappnad beach-tema inomhus bröllopsfest, använda nyckfull picknick tallrikar och bestick i stället för fancy Kina. En tikibar, parasoller och färgat papper lanternor är en annan stor touch. Du kan fylla antingen galvaniserade hinkar eller plast stranden hinkar med sand och infoga avsmalnande ljus för hörnstenarna. Små fiskar skålar komplett med levande beta fisk är ett annat alternativ. Lägga till litet bord topp tiki ficklampor i alla tabeller om din plats möjliggör detta. Placera flera små blowup pooler på tabeller och har dina gäster placera sina gåvor inuti. Använda en talja-box för ett bröllop-korthållaren. Och glöm inte din tropiska blommor. Försök hyra ett par ingjuten palmer och andra tropiska växter att lägga till din inredning skriva dina gästers namn på miniatyr badbollar i stället för traditionella placeringskort.

På menyn

Beach-tema inomhus bröllop mottagning idéer


Fisk är ett måste för alla beach-tema bröllop. Du kan välja en casual buffé fisk yngel eller en mer elegant skaldjur maträtt serveras av waitstaff. En annan idé är en strand picknick meny eller beach grill med korv, revbensspjäll och en mängd olika kalla sallader. En choklad fontän med färsk frukt är ett annat utmärkt tillägg till menyn. Lägga till en fyr cake topper din bröllopstårta eller bara beställa en tårta som gjort att se ut som en fyr. Sandslott kakor är ett annat bra alternativ för din beach-tema tårta. Eller vad sägs om en lång fyr kaka omgiven av mindre sand slott? Och glöm inte att lägga till små parasoller i alla dina drycker. Dessa mångsidiga liten paraplyer skulle också vara bedårande på enskilda bröllop muffins toppade med färgglada glasyr.