mynewspapers.net

Beach party väska Presenttips

Beach party väska Presenttips


Ha lite kul i solen på ett beach party, och glöm inte att skicka dina gäster hem med några sol - och sand-inspirerad beach party favörer. Fyll färgstarka part påsar med gåvor som dina gäster kommer inte att glömma och som alltid kommer att påminna dem din varma och soliga fest.

Stranden kul

Beståndet en strandväska med objekt gäster kommer att använda på stranden, inklusive en badboll, en liten flaska av solskyddsmedel, mini fans, billig färgglada flip flops och några färgglada solglasögon. Om barn är närvarande, är bubblor, plast spadar och hinkar, Solskärmar och vattenpistoler lämpliga för utomhus strand spel.

Tema gåvor

För vuxna gäster, närvarande beach-tema gåvor som en anteckningar inpräntad med snäckskal, seashell-form tvålar eller choklad eller en sarong för kvinnor. Köp små ramar i form av flip flops eller sjöstjärnor och ge dem tillsammans med en ocean-doftande ljus. Beach-typ smycken med snäckor, koraller eller pärlor gör en somrig gåva för flickor.

Personliga gåvor

Överväg skänka alla med en personlig påminnelse om deras tid på stranden. Anpassa liten strand kylare med gästernas namn och datum för partiet. Monogram flasköppnare eller glas muggar med gästernas initialer eller namn för tankeväckande tokens. Eller ge varje gäst en personlig beach filt perfekt för picknick eller sval sommarnätter.