mynewspapers.net

Beach Party tema menyn idéer

Beach Party tema menyn idéer


Tanken på att spendera en dag på stranden är lockande för många människor. Även om du inte bor nära en strand, kan du kasta en beach bash, och göra det mer autentisk med maten du serverar. Planera en meny med traditionella beach ingredienser och serverar tekniker kan hjälpa dig att kasta ett beach party som kommer att få dina gäster surfa in i solen på en full mage.

Atmosfär

Utanför är matlagning bäst för en beach meny. Om möjligt, de flesta av din matlagning på en grill eller öppen eld. Mussla bakar, hummer och krabba bölder, eller Grill kan göras i denna matlagning miljö, tillsammans med många av de smårätter som du kan lägga till en meny för ett beach party.

Tropiska drinkar

Färgglada, fruktiga drinkar är perfekta för en het beach party. Beach Bum, Sex på stranden, pina colada, daiquiris, White Sands och margaritas är vissa alkoholhaltiga drycker som är lämpade för ett beach party get-together. Lämplig alkoholfria drinkar inkluderar tropisk frukt punch och alkoholfria versioner av ovanstående drycker. Köpa färgglada drink paraplyer och sugrör till förbättra cookout stranden anda.

Förrätter och huvudrätter

Ostron på halv skal, stekt och fyllda musslor eller sushi arbete som aptitretare, med huvudrätter som hummer svans, ugnsbakad fisk eller ens biffar serveras med en tropisk gnugga. Överväga att göra en äkta mussla bakar. Gräva en grop ca två fot brett och två fot hög, linje botten med heta stenar, och kasta i några folie-inslaget musslor, baby majs öron och små potatis.

Coola desserter

Tropiska frukter och tropisk fruktsallad gör en perfekt dessert. Chill frukt och sallad på is för att hålla alla coola. Servera kylt kokosmjölk med efterrätt för en verklig smak av tropikerna.