mynewspapers.net

Beach house utomhusfärg färger

Beach house utomhusfärg färger


Det kan finnas mer tilltalande hus än beach side stugan. Casual storheten i kuststil gör det ett nöje att välja färg. Som med alla design, vara trogna vad du gillar. Eftersom stranden hus tenderar att spegla de omgivande delarna, ta notis om din inställning som det kan vara hemligheten till att hitta den perfekta färgpalett. Stämningen i en strand är också en bra indikator. Strandvillor i nycklarna kan vara ljusare än de i Cape Cod.

Sand och moln

Beach house utomhusfärg färger


Designers råder ofta välja exteriör färger som smälter in stranden eftersom för många av oss, som är i fokus. Dämpade nyanser fungerar särskilt bra för dem som Visa deras hus som en reträtt. Leta efter färger som matchar sanden framför huset. Du kanske vill ta en liten burk sand till färghandel med dig. Fotografier fungera bra också. Cloud färger, vit och ljus grå, kommer att komplettera himlen. Vitt kan också användas till kontrast ljus blues (tror Grekland). Paint färger återspeglar oftast ett visst humör eller stämning, så leta efter namn som förmedlar stranden. BEHR'S "Cancun Sand" eller "Riviera Sand" är ett bra exempel.

Sol och sommar kul

Beach house utomhusfärg färger


Om din strandhus råkar vara på en livligare eller mer färgglada strand, är det spännande att gå med ljusa, även chockerande, färger. Bright, gyllene gul, turkos, lime grön och rosa finns alla populära val. Istället för att blanda i landskapet, är dessa hus landskapet. De är utformade att sticka ut och göra ett uttalande. Ta en titt på "Festival grön" eller "Febrig rosa" av Sherwin-Williams att komma igång.

Havet och himlen

Beach house utomhusfärg färger


Att fånga frigöra utbredning av himmel och hav, huvudet mot nyanser som ekar dem. I nordliga klimat, Tänk på djupare blues, grått och brunt. Laguner, å andra sidan, inspirera aqua och havet skum green. Om du väljer att återspegla havet eller himlen med hus färg, undvika att göra något att ljusa eller högt. Igen, målet är att vara suggestiv i motsats till one-upping natur, så duskier nyanser är mer tilltalande. Benjamin Moore's "Hudson Bay" är en trevlig, djupa blå. Samma företag "mjuk himlen" ger, som namnet antyder, en ljusare, luftigare blå.