mynewspapers.net

Beach bröllop buffé meny idéer

Beach bröllop buffé meny idéer


Serverar mat buffé på en strand bröllop är ett sätt att undvika tjänsten mat frågor som en strand bröllop presenter. Buffé mat eliminerar behovet av att betala vänta personalen att tjäna bröllopsgäster. Dessutom behöver buffé mat inte vara beredda på plats. Uppvärmning och kylning köksutrustning håller maten rätt temperatur under evenemanget. Därför är det klokt att välja mat som håller bra i värme och kyla apparaterna under den heta solen på stranden.

Räkcocktail

Eftersom en strand bröllop äger rum vid havet, införliva skaldjur i den buffé menyn bidrar till temat. Räkor cocktail kommer att göra en lämplig förrätt eftersom det är inte bara fisk och skaldjur, men det håller väl i is. Så länge det finns tillräckligt is på plats för att spara räkor från den heta solen, bör denna förrätt behålla sin smak och textur tillräckligt länge för att servera på buffé.

Grillad fisk Filet

Grillad fiskfilé är en annan menyobjekt som passar temat för en strand bröllop. Utgöra en ENTREE objektet genom grillning det före tid och sedan servera den i livsmedel varmare. Någon typ av fisk kommer att göra. Bara Välj enligt din budget.

Kycklingbröst

Kycklingbröst, håller grillad, bakat, marinerad eller serveras i en sås, bra i mat warmers. Till skillnad från biff är kycklingfilé samma temperatur för alla gäster eftersom dåligt tillagat kyckling är osäkra. Därför är matlagning kött till olika temperaturer för olika gäster inte ett problem. Kyckling bröst fungerar bra i bufféer eftersom de inte är kladdigt eller svårt att tjäna.

Grönsaker

Om du vill räkna exakt hur många portioner grönsaker du behöver för gäster på en strand bröllop, servera grönsaker spett. Varje spett räknas som en portion. Du kan också servera grillade eller stekta grönsaker i en varmare mat. Hållande till beach tema, servera sommargrönsaker som paprika, champinjoner, zucchini och majs.

Potatis

Potatismos är billigt att göra och håller bra i mat warmers. Om de börjar bli lite torr, bara tillsätt varmt vatten, grädde eller mjölk i bearbetningen och rör. Bakad potatis är ett lönsamt alternativ till potatismos. Du kan räkna varje potatis som en enskild servering och sina egna skal hålla dem snyggt och fuktig. Se till att du inte koka bakad potatis innan du placerar dem i en mat varmare. De kommer att skrumpna i deras skinn allt eftersom dagen går om de är överkokt.

Färsk frukt

Färsk frukt är återfuktande, näringsrik och kompatibel med beach-tema bröllop buffé. Servera det under hela måltiden så att gästerna kommer att äta det som en förrätt eller en efterrätt alternativ till tårta. Bli inte rädd för att lägga ut hela äpplen eller bananer så att gästerna kan ta frukt och promenad stranden med det.