mynewspapers.net

BBB metod Kiddie Pool rengöring

BBB metod Kiddie Pool rengöring


Det kan vara mycket frestande att tömma och fylla en barnpool varannan dag i stället för rengöring. Men efter en sommar kommer du slösa 300 till 600 gallon vatten i onödan. Använd metoden BBB för att hålla din barnpool rent.

Borax

Borax är tillgänglig i tvätt gången i mataffären och höjer pH-värdet i vattnet. PH-värdet påverkar allt från effektiviteten av blekmedel till rent vatten till hur vattnet påverkar simmarna. När pH är ur balans, kan simmare ha röda, irriterade ögon och kliande hud. Idealiska pH för simning är mellan 7,2 och 7,6. Ca 1/2 tesked kommer att behandla en barnpool med 26 gallons.

Blekmedel

Den aktiva ingrediensen i hushålls blekmedel, natriumhypoklorit, är samma som den aktiva ingrediensen i förpackade klor. Lut är rengörare som håller vattnet fritt från skadegörare. 2 tsk kommer att behandla en barnpool med 26 gallons.

Bakpulver

Bakpulver kommer att höja den totala alkaliniteten i vattnet. Alkaliniteten håller pH stabil som sedan kan lut att ta bort mer bakterier och förorenar. Om en 1/2 av en tesked bakpulver kommer att behandla 26 gallon vatten.