mynewspapers.net

Batteri problem med en 2: a generationens iPod Mini

Batteri problem med en 2: a generationens iPod Mini


En iPod Mini 2: a generationen har en lithium-ion batteri som kan debiteras tusentals gånger. Ibland krånglande hårdvara kommer att orsaka att batteriet kan stoppa laddning, men ofta frågan är bara tillfälligt. Om du har problem med din iPod-batteriet, kanske inte batteriet fel.

USB-sladd

Batteriet kommer att har svårt att ladda om USB-kabeln inte fungerar korrekt. Om sladden är felaktig, kan det inte leverera tillräckligt med ström för att ladda batteriet. När du ansluter en kabel till en dator, kan du dessutom se felmeddelandet "USB-enhet känns inte igen". Kontrollera kontakten för sladden är ansluten hela vägen. Om du har tillgång till en annan sladd, att en eller bara ersätta det med en äkta Apple USB-kabel.

USB-port

Prova ladda din iPod Mini via nätadaptern istället för USB-porten. Den port du använder kan vara felaktig, och i detta fall iPod ska börja laddning om du helt enkelt använda en annan port. Om du redan använder ett vägguttag, prova en annan att utesluta en elektriska problem. Om det kommer inte att debitera oavsett vilken som du använder, kan adaptern vara fel.

Skärmen justering

Ju ljusare skärmen, desto längre tar det för att ladda batteriet, eftersom skärmen suger upp mest makt. Därför batteriindikatorn kan se ut som om den sitter fast eller inte ladda alls när den laddas helt enkelt långsamt. Med klicka-ratten, Välj kontrast "Inställningar" sedan"." Aktivera Klicka ratten motsols för att minska ljusstyrkan. Om det behövs kan du snabbt återställa kontrast till standardinställningen genom att hålla ner "Menu" i fyra sekunder.

Batteriets livslängd

Ett uppladdningsbart batteri kan ta endast så många laddningscykler. Livslängden på ditt batteri kommer att bestämmas av hur ofta du använder det, och inställningarna på din iPod Mini. Följ felsökningsstegen på Support.apple.com att uppskatta hur länge batteriet räcker. Batteriets kapacitet kan vara för låg för att ordentligt power iPod, att göra ett byte nödvändigt.