mynewspapers.net

Bästa waterpick muntliga SKÖLJKANNA system

Bästa waterpick muntliga SKÖLJKANNA system


En muntlig bevattningssystem är en tand enhet som rensar mat från mellan tänderna med hjälp av en högtrycks ström av vatten. Muntlig bevattning, ibland kallad dental vattenstrålar, har funnits på marknaden i flera år, men rekommenderas inte enhälligt av tandläkare över tandtråd. Waterpik, den mest populära av de muntliga bevattningssystem, hävdar att deras produkt är 93 procent effektivare än att använda tandtråd. Populära märken av Muntlig bevattning förutom Waterpik är HydroFloss och OralBreeze. För att avgöra om Muntlig bevattning är bättre för tänderna än tandtråd, rådgöra med din tandläkare.

Historia

Waterpik, den första muntliga SKÖLJKANNA, tänktes ut 1955 och gjordes tillgängliga för allmänheten i 1967. Idén till Waterpik startades av Dr Gerald Moyer och John Mattingly, en hydraulisk ingenjör. Moyer tillsammans med Mattingly för att skapa ett enkelt och effektivt alternativ till tandtråd. Enligt webbplatsen Waterpik har "kliniska prövningar visat att det är säkra och effektiva på människor i parodontala underhåll, och för dem med Gingivit, tandreglering apparater, kronor och broar, implantat, diabetes eller för dem som inte använder tandtråd." Under åren introducerades andra Muntlig bevattning som HydroFloss och OralBreeze på marknaden, hotar försäljningen av Waterpik och skapa nya, lätt-till-använda modeller som kran stil SKÖLJKANNA och den bärbara SKÖLJKANNA.

Typer

Waterpiks mest populära modell, personlig tandvård vattenstrålen, finns på de flesta apotek, tillsammans med OralBreeze Showerpik, som innehåller en bifogad fil med dusch och HydroFloss, en magnetisk muntliga SKÖLJKANNA. Även om de mer portabla produkterna som OralBreeze och HydroFloss, tenderar att vara den mest prisvärda, ger de också mycket mindre styrka och hållbarhet än Waterpik.

Överväganden

Även om Waterpik, HydroFloss och OralBreeze alla anspråk på att vara åtminstone 90 procent effektivare än tandtråd, de flesta tandläkare rekommenderar ändå tandtråd för regelbundna patienter utan gingivit eller andra smärtsamma tand problem. Även om särskilda behov tandläkare patienter, som de med hängslen, kan gynna mest från Muntlig bevattning, kan någon vanlig användare uppleva fördelarna från Muntlig bevattning.

Missuppfattningar

Förändringar i vattentrycket påverkar utformningen och effektiviteten av din muntliga SKÖLJKANNA. Någon Muntlig bevattning, som Waterpik personlig tandvård vattenstrålen, innehåller sina egna påfyllningsbara behållare som ger vattenkälla för verktyget. OralBreeze, å andra sidan, fungerar direkt från kranen, vilket gör att vattentrycket att variera mellan användare. OralBreeze användare som har mycket låg vattentryck kommer att uppleva resultat som inte är lika positiva som de som har högre vattentryck. HydroFloss innehåller en magnet i dess SKÖLJKANNA, vilket enligt Hydrofloss, är 44 procent mer effektiv än Waterpik, OralBreeze och alla andra icke-magnetiska muntliga SKÖLJKANNA.

Varning

Med hjälp av en muntlig SKÖLJKANNA löser inte alla befintliga dental villkor. Använd inte en muntlig SKÖLJKANNA som har använt eller manipulerats. Läs alltid anvisningarna innan du använder din muntliga SKÖLJKANNA. De åsikter som uttrycks i denna artikel är inte sponsrad eller tillhandahålls av Waterpik, HydroFloss eller OralBreeze.