mynewspapers.net

Bästa tvillingar kostymer

Bästa tvillingar kostymer


Med tvillingar kan vara en rolig möjlighet att klä dem i matchande eller samordnande kostymer för Halloween eller ett annat tillfälle. Om du är listig, kan du göra kostymer för din tvillingar själv. Många kostymer kräver inte ens sömnad. Om du inte kan, eller inte har tid att göra kostymer, finns det många kostymer du kan köpa online året runt eller i parti butiker runt Halloween.

Salt och peppar Shakers

Dessa dräkter är lätt: klä din tvillingar i sweatsuits, en vit, en svart. Fäst en etikett på varje sweatshirt för "Salt" och "Peppar". Ge dem var en hatt med hål att bära.

Två ärtor i en Pod

Pea pod kostymer för spädbarn är lätt tillgängliga i någon kostym affär eller genom online-leverantörer. Eller, du kan göra dessa kostymer själv med en enkel grön onesie och "ärter" gjord av gröna strumpbyxor (eller tyll från en tygaffär) som lindade runt en boll av craft fyllning.

Superhjältar

Denna idé är perfekt för tvillingpojkar med butiks-köpt kostymer. Klä dem som Batman och hans medhjälpare, Robin. Eller helt enkelt klä dem som två olika superhjältar för en samordnad tema utan att matcha.

Sak 1 och sak 2

Har du kärlek barnböcker? Klä din tvillingar i Dr Seuss-tema kostymer. Allt du behöver är röd Sparkdräkt eller onesies (för spädbarn), vita cirklar med "sak 1" och "sak 2" etiketter och blå peruker (du kan köpa eller göra dessa).

Luke Skywalker och prinsessan Leia

Detta är en bra idé för äldre barn, särskilt om de njuta av Star Wars-filmerna. Om du har en pojke och flicka, klä dem som dessa populära filmen tecken. Du kommer behöver vit huva kläder, bruna bälten, "hair" för prinsessan Leia och ljus sablar.