mynewspapers.net

Bästa lim Stick papper konstFör små barn, kan konst och hantverk projekt vara stökigt, särskilt när de kräver användning av lim. Traditionella skolan lim är av vätska eller gel konsistens, men ofta blir knaprig runt dess applikator. Detta leder ungdomar att skruva loss mössor, frigöra ett vattenfall av klibbiga ämne på olika ytor. Limstift ger ett mer funktionellt alternativ till traditionella lim, särskilt när det gäller att arbeta med papper. Några enkla lim stick papper konst projekt inkluderar papper plattan katter, papper träd och papper handavtryck blommor.

Papper plattan katt

Enligt brighthub.com är detta hantverk bäst lämpad för småbarn och yngre barn. Det är utformat både för skojs skull och för att utveckla ritning och motoriska färdigheter. Varje barn behöver en papperstallriken, en lim pinne, kritor, två konstruktion papper trianglar (för öron) och minst fyra tunna remsor av konstruktioner papper (för morrhår). Har barnen Rita ögon, näsor och munnar på deras papperstallrikar, liksom alla andra mönster, som ränder eller fläckar, som de kanske vill inkludera. Då har barnen använda deras limstift för att fästa papper öronen och papper morrhåren på lämpliga platser.

Papper träd

Att göra ett papper träd är ett enkelt och roligt lim pinne och papper hantverk. Enligt dltk-holidays.com, det finns två varianter av projektet: en bättre lämpad för yngre barn och en för äldre barn. Båda projekten kräver att du skriver ut en mall av en trädstam (finns på dltk-holidays.com), som du kan ha barnen färg med markörer eller kritor. Med yngre barn, kan du skriva ut blad och apple mallar (finns även på dltk-holidays.com), som du kan ha dem färg och klipp ut. Nästa, har barnen använda limstift för att koppla sina blad och äpplen till topparna på sina träd mallar. Om du instruerar en äldre grupp, kan du ge studenter med rutor av vävnad papper i olika färger såsom rött och grönt, i stället för blad och äpplen. Har eleverna försiktigt rotera kvadraterna runt eraser-ändarna av pennor, så att de får en kraftigt stigande, tredimensionella kvalitet. Eleverna kan sedan limma sina skapelser på sina träd mallar.

Papper handavtryck blomma

Som papper träd projektet, kan detta hantverk ändras beroende på åldersgruppen du arbetar med. För äldre barn, har dem hjälpa varje andra spåra sina händer på konstruktion papper, och sedan skära dem ut. För yngre barn, kommer du sannolikt har att spåra varje barnets hand och göra styckning, eftersom det kan vara komplicerade. Nästa, har barnen använda limstift för att följa sina handavtryck till konstruktion papper i olika färger. Enligt brighthub.com, ska du hjälpa eleverna att fokusera sina handavtryck på dessa ark på bästa sätt. Nästa, ge eleverna med eller har dem skär skinny remsor konstruktion papper för stjälkar, som de kan limma under sina handavtryck blommor.