mynewspapers.net

Bästa lätt-att-göra-gummiband pistol

Bästa lätt-att-göra-gummiband pistol


En gummisnodd pistol kan användas av vuxna och äldre barn för att öva deras mål av skytte burkar eller papper mål. Påminna barnen aldrig att skjuta gummiband på varandra. gummiband kan orsaka kroppsskada, speciellt om någon blir träffad i ögat. Hitta det bästa sättet att konstruera och gör en gummisnodd gun som kommer att sätta alla andra till skam.

Grundkonstruktion

Om du vill skapa en gummisnodd pistol, behöver du ett 12-tums pluggen eller en liknande träpinne av om 1/2-tums tjocklek. Sand pinnen slät och skär ett snäpp till slut att koppla gummibandet genom. Större gummiband behöver ett större Hack att hålla dem. Nästa, skär ett handtag, som kan vara omsorgsfullt utformade eller så enkelt som en bit av trä storleken på din hand. Den viktigaste delen är att skapa en vinkel på toppen. Handtaget ska passa under slutet av pluggen, med pluggen placeras på sin sida i stället för lodrätt. Limma i handtaget så pluggen bara täcker första halvan av toppen av handtaget. Resten av toppen av handtaget, som inte omfattas av pluggen, bör skäras i en 45 graders vinkel och en fjäderbelastad klädnypa limmade på denna vinkel, med handtagen klädnypa som vetter mot baksidan. Gummibandet krokar på framsidan av pluggen och dras tillbaka till klädnypa, där du sedan öppna klädnypa och slå ner på gummibandet. 45-graders vinkel skapar mer spänning, och när du trycker klädnypa öppen, gummibandet kommer att skjuta.

Justeringar

Det finns flera sätt att ändra och förbättra på denna grundläggande design. Prova en lite brantare vinkel för mer kraft. Kontrollera att klädnypa limmas fast på plats. Om handtaget eller klädnypa är avstängd centrum, kommer det att kasta bort ditt mål. Du kan också limma klädnypor bredvid den första en. De kan gå på vardera sidan, så att du kan skjuta flera gummiband. Måste du klippa två mer steg, både i vinkel för de två extra gummiband. Gummibandet på sista kommer att avskedas först, eftersom det täcker de andra gummi band, och så vidare fram till sista gummibandet avfyras. För bättre mål, lägga till ett handtag på framsidan av gummiband pistol. Detta kan vara så enkelt som en liten fyrkant av trä. Håll om båda handtag att stadig pistolen som du trycker ner på klädnypa avtryckaren med tummen.

Sista handen

När du har testat olika gummisnodd pistol design och valt som fungerar bäst för dig, använda akryl eller sprayfärg i ett väl ventilerat utrymme för att måla pistolen. Gummiband finns i olika färger, så du kan köpa matchande gummiband om du önskar. Lägg till styrka med tjockare klädnypor i stället för de billiga klädnypor på livsmedelsbutiker; dessa tjockare klädnypor finns tillgängliga i hobbybutiker och online. För mer styrka och tjockare gummiband finns större klädnypor. Överväg att använda en tjockare dowel för större gummiband. För små gummiband som inte sträcker sig så långt, skär pluggen till 6 tum eller mindre. Slutligen, om limmet inte är håller klädnypa på plats, prova inslagning en gummisnodd runt klädnypa och pluggen.