mynewspapers.net

Bästa hem löpband för löpare

Bästa hem löpband för löpare


Medlemskap gym kan vara kostsamma och ibland få till gymmet kan vara en riktig krångel. Moderna löpband, dock är utformade för allvarliga löpare som vill träna hemma. Förutom bekvämlighet är löpband utan tvekan det bästa alternativet när du tränar med tempo och laktat trösklar i åtanke.

SportsArt TR33 Fitness

SportsArt Fitness TR33 noterades på löpare & rsquo; s World magazine lista över topp tio löpband. Funktioner i detta löpband är ett ovanligt justerbar dämpning system, möjligheten att ändra träning efter halva kör genom att trycka på en knapp, och är lämplig för större löpare på grund av sitt större bälte. Det finns även en digital utbildning logg för att spåra månatliga mål. Specifikationer inkluderar en bälte storlek 61-inches lång med 22-inches bred, en maximal hastighet på 12-mph, Maximal stigning på 15 procent, 14 program, livstidsgaranti på delar, fem års garanti på elektronik och ett 2010 pris av $4,199.

Landice L7 Cardio Trainer

Landice L7 hjärt tränare fick ett & ldquo; Bästa löpbandet"award på konsumenten Sök. L7 har en styv aluminiumram med påfrestande körningar i åtanke, en 4 hk motor, stora valsar för mindre motstånd, flygplan låsning hårdvara istället för svetsning och anpassade svänghjul att maximera tröghet. Specifikationer inkluderar en bälte storlek 58-inches lång med 20-inches bred, en maximal hastighet på 12-mph, maximal lutning på 15 procent, 12 program, delar livstidsgaranti och ett 2010 pris av $3,775.

PaceMaster Platinum Pro VR

PaceMaster Platinum Pro VR noterades av löpare & rsquo; s World magazine som en av dess topp tio löpband. Funktioner inkluderar en -3-procent downhill klass för mer realistiska hill klättring rutiner--den första sådan funktion som erbjuds av någon tillverkare--en ersättning läge som automatiskt saktar bälte hastigheten när klättring kullar och ökar när du kör störtlopp och en thre3-hk motor. Specifikationer inkluderar en bälte storlek 60-inches lång vid 20-inches bred, en maximal hastighet på 12 km/h, Maximal stigning på 12 procent, 22 program, en 12-års motor garanti, en fem år delar garanti och ett 2010 pris på $2400.