mynewspapers.net

Bästa frisyrer för svarta tjejer

Bästa frisyrer för svarta tjejer


Rätt frisyr kan ge en flicka förtroende mitt i livets vardagliga utmaningar. Även om flickor kan förundras över frisyr modeller och filmstjärnor, är det viktigt att välja åldersanpassad frisyrer för yngre flickor. Att välja rätt frisyr för svarta tjejer kan också kompliceras av oro över frågor som styling tid och möjliga håret brott. En balans mellan elegans och funktionalitet när du väljer frisyrer för svarta tjejer.

Historia

Dagarna av långa flätor och band är sedan länge borta som dagens svarta tjejer väljer snyggare frisyrer. Framsteg inom hår vård tekniker samt förändringar i synen på skönhet har bidragit till många olika dagens frisyrer. Hårstyling medhjälpare som permanent relaxers (perms) och strykjärn har gjort en tydlig inverkan på svart frisyrer. Klassiska svarta frisyrer som afro puffar och cornrows har integrerats i den moderna hår scenen. Nyare stilar som asymmetriska bobs har uppstått som kreativitet fortsätter att komma till uttryck genom frisyrer.

Typer

Flätor ger möjlighet att skapa varaktig frisyrer för aktiva svarta tjejer. Eftersom håret inte är föremål för dagliga värme, har den en chans att växa snabbare. Box flätor och cornrows är exempel på flätat stilar som bäst passar svarta tjejer. Båda dessa stilar kan skräddarsys för att passa bäraren genom att variera fläta storlek och sära mönster. Bob nedskärningar är också väl lämpade för svarta tjejer. Dessa frisyrer inramar ansiktet och kan vara utformade utan användning av uppvärmda verktyg som locktänger eller strykjärn. Andra moderna utseende kan uppnås med hår inslagning tekniker och valsar.

Fördelar

De bästa frisyrer för svarta tjejer att minimera hår skador orsakade av overstyling och overprocessing. Flätor och bob nedskärningar ger svarta tjejer möjlighet att skära ner på styling tid och efterföljande håret brott. Dessa typer av stilar kan också bäras för att ge håret vila mellan mer komplexa stilar. Minskning av kluvna hårtoppar och förbättrad hår lyster uppnås ofta med flätor och bob nedskärningar. Flätor är exempelvis lätt att återfukta på grund av delarna mellan dem.

Överväganden

En svart Tjej Ålder och aktivitet är faktorer att beakta vid fastställandet av bästa frisyren. Den valda frisyren bör kunna vårdas med minimal tillsyn. Medan ingen förväntar sig en ung flicka att skapa en komplex flätad frisyr, bör hon vet hur man håller flätor från ser suddig och smutsiga. Deltagande i sporter som simning ändra frisyr planer. Till exempel kommer att kemikalier i en perm orsaka mer skada på håret när det blandas med klor av en pool.

Missuppfattningar

Kemiska behandlingar såsom perms är inte något universalmedel för hår skada eller attraktionskraft. Medan vissa människor anser att platt hår är det enda sättet att få en vacker stil, finns många naturliga alternativ för svarta tjejer. Ordentlig hårvård inkluderar veckovis tvätt och djupa konditionering.