mynewspapers.net

Bästa frisyrer för en 50-åring med fina & tunt hår

Bästa frisyrer för en 50-åring med fina & tunt hår


Det finns en skillnad mellan fin och tunn luft. Fint hår avser diametern på varje hårstrå på ditt hör. Tunt hår avser antalet delar av håret på ditt huvud. Vissa män och kvinnor kamp med gallring hår när de blir äldre. Gallring hår det är också bra kan bli en utmaning att stil. Istället för att spendera pengar på produkter som erbjuder löften att tjockna håret, kan du välja en frisyr som kommer att tillföra håret fyllighet, minska fina uppkomsten och smickrar ditt ansikte.

Skiktad Bob

En skiktad bob kombinerar den klassiska bob med lager. Denna frisyr om hakan längd kommer att definiera din haka och elongate halsen. När styling håret, definierar att lägga till volym på kronan med en locktång eller volumizing hår produkt din käklinje. Lagren kommer att ge din fina tunna håret fyllighet.

Kort Pixie

Klippa en pixie har många lager som lägga fyllighet till tunt hår. En pixie cut är mycket kort på sidorna och tillbaka, med lite mer längd i toppen av huvudet. Den korta längden på en pixie hjälper dölja din trådar finhetsgrad. Detta snitt är också bekväm som en tvätt-och-gå alternativet en pixie skära med en stripig bang utökar kul och ett ungdomligt utseende som gör det bra för en äldre kvinna, skönhet och badet.

Medellång längd lager

Kort hår hjälper till att dölja tunna och fina slingor. Om kort hår inte är tilltalande för du är en medellång längd layered cut ett bra alternativ. Ett medellångt snitt faller rätt på dina axlar och är vinklad mot fronten. Den extra lager och vinkel ger illusionen av volym att dölja din fina tunna trådar.

På Chop

Liknar längd typiska bob frisyr, på chop har oregelbunden eller razored ändar. Ett razored snitt skapar stripig ändar, där som en trubbig skära saknar dimension. Fina tunt hår kan visas halta och på chop ger håret fyllighet och form. Detta är en annan lågt underhåll snitt som ger ditt hår massor av kroppen.

Caesar Cut

För män med fina och tunna slingor, kort är vägen att gå. Caesar snittet är lågt underhåll och tidlösa skönhet och badet. Denna frisyr är uppkallad efter Julius Caesar, som bar sitt hår kort över, ca 1 till 2 inches, med en smäll kammad framåt eller uppåt. Kändis George Clooney hjälpte återuppliva trenden av Caesar snittet. Caesar är ett sätt att dölja tecken på skallighet eller håravfall.

Besättning Cut

En besättning cut är en mycket kort runt huvudet och är avsmalnande på sidorna och baksidan. Det finns lite mer längd på toppen som följer den naturliga konturen av ditt huvud. Kort längd ger ditt hår en tjockare utseende och håller din trådar nära varandra för ett fylligare utseende. Ditt hår är starkare mot roten eftersom det är där din naturliga oljor är att håller håret frisk, vilket är en annan anledning kort är det bästa alternativet.