mynewspapers.net

Bästa Cappuccino koppar

Bästa Cappuccino koppar


Cappuccino är ett italienskt kaffe med lika delar espresso, varm mjölk och ångad mjölk skum, serveras i 128gr. 2126gr. koppar. Presentation är en viktig del av konsten att cappuccino att göra, och skickliga baristas skapa ofta konstnärliga former, som hjärtan eller blad, när hälla mjölken i drycken. Smutta på din noggrant utarbetad cappuccino från en high-end kopp kanna hjälp göra din kaffekonsumtion uppleva fullständig.

Illy

Illy en high-end italienskt kaffe varumärke erbjuder kaffebönor och kaffe-tillbehör. Detta inkluderar dess samling koppar, uppsättningar av sex begränsad upplaga koppar skapad av hantverkare som Academy Award-vinnande spanska filmskapare Pedro Almodóvar och berömda sydafrikanska konstnären William Kentridge. Storlek och stil för varje uppsättning varierar av designer, att göra var och en ett samlarobjekt.

Artazza

Artazza är den exklusiva nordamerikanska återförsäljaren av schweizisk-baserat Terra Keramik varumärket handgjorda porslin. Företagets produkter är en samling av 142gr. cappuccino koppar, accentueras i platina, underskrivet för hand av konstnären och finns i åtta färger, inklusive vitt, svart, grönt och koboltblått. Terra Keramik produkter tillverkas med förnybar energi, energieffektivitet leror, bly och kadmium-fri glasyrer och miljöanpassade förpackningar.

Saeco

Saeco är ett italienskt märke känd världen över för sin högkvalitativa espressomaskiner. Saeco nyligen släppt en rad av designer 170gr. cappuccino koppar inspirerad av Shakespeares Romeo och Julia, skapad av tyske konstnären Jeanet Hönig. Dessa uppsättningar porslin cup finns att köpa på olika kök och husgeråd butiker.