mynewspapers.net

Bäst torr mat för poodles

Bäst torr mat för poodles


Att välja rätt mat till din poodle är viktigt att hennes totala hälsa och välbefinnande. Poodles är aktiva hundar som gör bra husdjur eftersom de är kända för att vara lojal, trevlig och allmänt lugn kring barn. De har ibland problem med hälsa som höft dysplasia, ögonproblem, artrit och hud allergier. En hälsosam kost som innehåller torra livsmedel kan hjälpa hålla en pudel energinivå hög samtidigt hälsa problemen till ett minimum.

Pudel översikt

Poodles kommer i olika storlekar, inklusive miniatyr leksak poodles, standaren poodles och medelstora poodles. Poodles föds ofta med andra typer av hundar som labradorer, cocker spaniels och golden retriever för att skapa intressanta mixar som egenskaper som båda raser. Hundar är kända för att ha lurviga, ofta lockigt kappor och för att inte kasta, vilket gör rasen bra för individer med sällskapsdjur allergier.

Pudel näringslära

Eftersom pudeln är en aktiv hundras, är en hälsosam och balanserad kost nödvändig för dess allmänna hälsa. Poodles behöver en blandning av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler i en vardagliga kost. Proteininnehållet i maten bör vara 20-30 procent för en hälsosam pudel kost. Vitamin- och mineralpreparat koncentrationer som anges på etiketten bör läsa 100 procent av dagliga nödvändiga värden för hund. Prata med din veterinär om gå på torra livsmedel diet, men den näring som din poodle måste införas i de flesta torra livsmedel.

Nutrition i hundfoder

Köpta torr hundfoder är märkt enligt standarder av Food and Drug Administration att se till att den innehåller ingredienser som anges. Torr hundfoder märkt "komplett och balanserad" har en minsta och högsta nivå standardlösning av näringsämnen i dem, vilket innebär att de tillhandahåller den nödvändiga ingredienserna för en hälsosam kost. Se till att det står "komplett och balanserad" innan de köper torr hundfoder för din poodle.

Rekommendationer

Du har inte alltid att betala mer för att ge din pudel med tillräckligt med näring från sin mat. Varumärken säljs på veterinär kontor ofta har höga näringsvärde och Science Diet och Iams. Sällskapsdjur lagren har ofta specialitet livsmedel som har komplett och balanserad näring på etiketten. Undvika hund livsmedel som innehåller korn som huvudingrediens, som poodles behöver en blandning av protein och kolhydrater. Du kan också lägga till några vegetabiliska scraps och nötkött buljong torrfoder då och då för att se till att din poodle är att få en välbalanserad kost.