mynewspapers.net

Bäst promenad i dusch båsWalk-in-shower kan ge ditt badrum en europeisk känsla eller helt enkelt ger enkel åtkomst för din dagliga bad. Bästa duschkabin är en som passar dina behov och är tålig, så överväga hur du ska använda duschen och som kommer att använda den samt utformningen av ditt badrum och utrymmet du har tillgängligt. Din personliga smak för material och stilar kommer in i lek, samt inställningar för lyx och utility funktioner.

Prefabricerade ett stycke bås

Prefabricerad duschkabin är ett bra val för gör-det-självare utan en hel del erfarenhet. Om ditt badrum är stort som startpunkter och manövrering inte är ett problem, kan en hel enhet gjutna från robust glasfiber eller akryl. Ett stycke enheter installera snabbt och du behöver inte oroa dig försegla luckorna mellan bitar eller i hörnen av en surround, begränsa möjligheten att vatten läcker eller tränga bakom ståndet. Välj en enhet som passar perfekt in i din tillgängligt utrymme utan att kräva ändringar i väggarna. Om du är ny till badrum remodeling, överväga en allt-i-ett-enhet som innehåller en dörr församling, också. Hörnet och vägg enheter är de vanligaste i byggvaruhus, men fristående enheter för stora, öppna badrum kan vara särskilda beställde. Erfarna gör-det-självare kan njuta upp prefabricerade spiltor med väggen jets för en lyxig spa-upplevelse i duschen.

Flera delar bås

Mindre badrum kan kräva duschkabin som kommer i flera delar, som en separat enhet basin och väggen. Köp en stil med så få bitar som du enkelt kan installera, eftersom detta hjälper dig att minimera läckage. Med ett stycke stilar, välja formpressad glasfiber eller akryl snarare än enkla blad omger. De är lättare att installera och hålla upp bättre med tiden. Tunnare plåt kan böja och varp, dra bort från väggar och tätningsmedel. Överväga dina behov för inbyggda hyllor när du väljer en enhet. Vissa stilar erbjuder utbytbara vägg bitar för att anpassa din dusch med tvål rätter, schampo hyllor och ställen att hänga tvättlappar.

Rullstolsanpassad dusch

Om en person med begränsad fysisk använder duschen, överväga en rullstolsanpassad eller barriär-fri design. Utvecklat för rullstolar, är rullstolsanpassad dusch också bra för alla med begränsat rörelseomfång, knäskador eller begränsad syn som gör se förändringar i golvet höjd svårt. Förordning rullstolsanpassad dusch måste vara på samma nivå som badrum golvytan, med ingen läppen att gå över. Lägg till skyddsräcke för förbättrad tillgänglighet, även om ingen rullstolsanvändare är närvarande. Rullstolsanpassad dusch kräver i allmänhet platsspecifikt, även om prefabricerade enheter är tillgängliga från vissa tillverkare. Nonslip kakel är den bästa golven för skönhet, säkerhet och hållbarhet. Texturerat kakel i hela dusch surround kan lägga kontinuitet och stil. Lämna i duschen helt öppet i ett stort badrum för en europeisk känsla eller lägga till ett duschdraperi som hänger på ett spår att blockera spray från att nå andra delar av badrummet. Eftersom denna typ av dusch kräver generellt anpassad installation, kan du lägga till lyxvaror som du väljer, till exempel vägg jets, flera duschmunstycken och inbyggda hyllor.