mynewspapers.net

Bäst presenterar för en 21: a

Bäst presenterar för en 21: a


En 21: a födelsedag är ett minnesvärt tillfälle. Alla föredrar att det är minnesvärd för rätt skäl och inte för obehaglig. 21 års ålder betyder i allmänhet att uppnå vuxen ålder. Den bästa presenten för en 21-årig kvinna eller man är en som erkänner denna hänrycker in i personligt ansvar genom meningsfulla gåvor som uttrycker betydelsen av tillfället och de som hjälper och vaktmästare dem in i vuxen ålder.

För en kvinna eller en Man

Om möjligt, ge dina barn deras arvedel tidigt. Från och med 2010 får en gåva av £6.500 per barn beviljas skattefritt till barnet utan skatteskuld till givaren. Det finns ett antal metoder tillgängliga för att ge ett arv till barnen innan din död och en estate advokat kan vägleda dig genom denna process. Att ge ett förskott arv gåva av £6.500 har många fördelar. Du är kvar i barnets liv att erbjuda en stabiliserande inverkan på ungdomars hantering av plötslig mängden pengar som kommit in i deras liv. Du är också tillgängliga för att ge råd och vägledning på investeringen och disposition eller ens omedelbara spendera pengarna av den unga personen. Svindlande ytterligare förskott arv med fem års intervall ger början på sin 25: e födelsedag dig samma möjlighet att handleda och vägleda dem till ekonomiskt oberoende.

För en kvinna

Börja dagen med brunch på populära hotell eller restaurang, komplett med en kyld mimosa. Celebranten ges sedan en personlig gemensamma gåva eller enskilda gåvor av mor och far. Dessa gåvor är meningsfull för mottagaren och givaren och är saker som den unga kvinnan har ville ha eller behövde eller något giversna vill att hon ska ha. En gåva från mor till en värdefull familjeklenod och en särskilt attraktiv halsband från fadern är exempel. Den unga kvinnan ges sedan ett presentkort och resten av dagen att handla med sina vänner att köpa vad hon vill. Den unga kvinnan har redan upptäckt alkohol om hon har en önskan om det och planerar att unna på sin födelsedag. Efterfrågan att möblera en limo tur för kvällen för henne och hennes vänner så att de är säkra för sig själva och andra och råd mot överflöd. Limousinen är tillräckligt attraktiva för att den unga kvinnan så det blir inget argument.

Ung Man

Medan denna samma gåva gäller för unga kvinnor också, är en gåva som hjälper den unge mannen på vägen till sin valda karriär ett utmärkt val. En god kvalitet "intervju" kostym, komplett med skor, skjorta och slips, en dator eller mjukvara som ger honom en kant i studien eller företag eller ett tillägg till en ny lägenhet som en TV eller musik system. Den unge mannen har redan upptäckt alkohol om han har en önskan om det och planerar att njuta på sin födelsedag. Efterfrågan att möblera en limo tur för kvällen för honom och hans vänner så att de är säkra för sig själva och andra och råd mot överflöd. Limousinen är tillräckligt attraktiva för att den unge mannen så det blir inget argument.