mynewspapers.net

Bäst läkemedel lotion för torr hud

Bäst läkemedel lotion för torr hud


Medicinska krämer ger befrielse från kliande annoyancen av torr hud. De flesta människor har anfall av torr hud vid något tillfälle. Det är särskilt vanligt som huden åldras. Äldre hud har svårt att behålla fukt och torkar snabbare; Detta i kombination med gallring, orsakar rynkor. Väderförhållanden också bidra till torr hud. Vintermånaderna är den mest förödande tiden på året för hud, som värmesystem har en tendens att beröva huden av fukt.

Eucerin grädde

Amerika osteopatisk College of Dermatology (AOCD) rekommenderar användning av Eucerin produkter för behandling av Xerosis. Eucerin's Plus intensiva reparation berikad Lotion innehåller alpha hydroxy syra (AHA) som exfolierar huden och förbättrar sin förmåga att behålla fukt. Men AHA även ökar hudens känslighet för sol, så var försiktig.

Moisturel

Moisturel lotion är en paraben - och lanolin-fri fuktkräm. Lotion appliceras dagligen efter dusch eller bad. Det är en lätt produkt avsedd för känslig hud. I fall av svår torrhet, som psoriasis, en kombination förebyggande vård och olja bör läggas till den återfuktande rutinen.

Cetaphil Lotion

Cetaphil Lotion är en daglig fuktighetskräm som behandlar kronisk torr hud. Formeln täppa inte porerna, vilket är goda nyheter för dem som också lider av finnar. Lotion är doft och parabener. Även om läkemedel, innehåller den också en hälsosam dos av makadamianöt olja som en naturlig mjukgörande.

Andra produkter

En hudläkare rekommendera en recept lotion för kroniskt svår torr hud med klåda. Recept tenderar att kosta mer och måste skrivas av en legitimerad hudläkare. Men är lättnaden värt investeringen. En daglig fuktgivande rutin som innefattar tillämpningen av oljor förebygger torr hud förvärras och reparerar några skador. Naturliga oljor, som vitamin olja och makadamianöt olja är båda bra alternativ. Använda solskydd under sommaren och en luftfuktare i vintern är två andra sätt en person kan förhindra torr hud.