mynewspapers.net

Bäst köper för upphöjd trädgård sängar

Bäst köper för upphöjd trädgård sängar


Uppvuxen trädgård sängar finns i en mängd olika former, storlekar och material. Du kan köpa en upphöjd bädd trädgård kit till ett konkurrenskraftigt pris från företag som Amazon, naturliga gårdar, Orcaboard, Home Depot och Meijer. Uppvuxen trädgård säng kit är gjorda av trä, plast, harts och metal. Besluta vilka stil och färg av säng ska vara rätt för din trädgård. Tänk på kostnader för frakt när man jämför priser.

Rama in den allt upphöjd bädd

Amazon och Home Depot säljer "Frame It All" upp säng byggsatser till konkurrenskraftiga priser. Amazon erbjuder gratis frakt på alla beställningar över £16. Från och med juli 2010 är det bästa köpet en "Frame It All" 4-fot av 8-fot av 6-tums säng säljs på Amazon för £71,6 med fri frakt. Sängen innehåller 32 kvadratfot trädgård utrymme på 6 inches djupt. "Frame på det alla" sängar är gjorda av en blandning av 60 procent återvunnen plast och 40 procent trämjöl. De sammansatta timbers ruttnar inte som obehandlat trä men fortfarande utveckla en naturlig väderbitna utseende över tid.

Ceder-sängar, uppvuxen trädgård sängar

Uppvuxen trädgård sängar erbjuder ett stort utbud av eleganta cedar upp säng kit tillverkats av IP-Woodys kreativa träarbeten, med priser från £318 för 40 kvadratfot trädgård utrymme till £1,982 för 340 kvadratfot. De två bästa köper tillgängliga från och med juli 2010 är Devonshire glädje uppsättningen, som täcker 90 kvadratfot för £394 plus frakt, och Sussex, som täcker 60 kvadratfot. Både säng apparater kommer i en 5-1/2-tums höjd. Du kan beställa samma kit med högre kanter för högre priser. Frakt för varje set kostar från £61 till £74 när beställde direkt från uppvuxen trädgård sängar.

Burpee trädgårdsskötsel upp säng hörn

Burpee säljer patenterade hörnet leder du kan använda med din egen sammansatta eller trä virke för att konstruera en upphöjd bädd trädgård i storlek, form och material för att förstora. Stapelbar hörn bitarna är 6 inches lång och kan användas med alla standard 2-tums av 6-tums bitar av virke. Köpa hörnet bitar i förpackningar om två för £9.0 från Burpee webbplats för den mest billiga och anpassningsbara alternativet tillgängliga. Hörnet bitar rotera en full 360 grader för att rymma någon form av sängen. Burpee erbjuder också kompletta satser med bruna sammansatt timbers gjord av återvunnen plast med en hastighet av £19,0 för två 4 fot långa bitar. Priserna är aktuella från och med juli 2010.