mynewspapers.net

Basket middag part idéer

Basket middag part idéer


Om du planerar en basket-tema fest för ditt barns basketlag, då du kommer att vilja införliva en mängd basket-tema poster i partiet. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för antingen inomhus eller utomhus för att rymma hela laget. Om du har en basketplan på ditt hus eller i ditt grannskap, överväga värd middag fest där.

Bordsdekorationer

Använda enkla bordsdekorationer som innehåller verkliga basketbollar. Du kommer att behöva tvätta noga din basketbollar innan den placeras på bordet. Här är en enkel, dekorativa mittpunkten som monterar du med bara några material. Täck ditt bord med en vit duk. Placera en stor vävda korg i mitten av tabellen och fyll den med faux eller verkliga bladverk som fern fjädrar eller lång gräs. Du kan också placera blommor, solrosor eller prästkragar i korgen. Placera basketen i mitten av korgen. Detta centrum är en omedelbar charmör.

Middagsmeny

Välj en rejäl och hälsosam middagsmeny för ett basketlag. Om festen hålls precis innan en stor match, lager spelare med massor av kolhydrater. Pasta och bröd är utmärkta källor för kolhydrater, vilket bränsle energi när spelare spelar sporter som kräver uthållighet. Du kan skriva ut menyn kort och byta namn på några av de livsmedel att återspegla sporten. Till exempel om du serverar lasagne, sedan överväga att namnge det "Pick-Me-Up Pasta" eller "Basket Bolognese."

Basket tårta

Baka en tredimensionell basket tårta till efterrätt. Du behöver en speciell sport bollen pan, som du kan köpa från online försäljare. Grädda kakan, låt den svalna och sedan sprida orange glasyr över hela basket tårta. Du kan skapa rader med vitt eller svart glasyr och en tårta dekoratör röret och tip set.