mynewspapers.net

Barnvaktsservice fakta för barn

Barnvaktsservice fakta för barn


När du är ett barn, är landar ditt första barnvakt jobb ett spännande och spännande evenemang. Det indikerar en ökning i ansvar och innebär att vuxna i ditt liv är villiga att lita på du med hälsa och säkerhet för mindre barn. Om ditt första spelning innebär barnvakt din yngre syskon eller barn till en vän eller granne, är det viktigt att beväpna dig med några grundläggande fakta att säkerställa din framgång.

Måltider och Snacks

Alltid ta reda på om föräldrarna till dina avgifter förväntar dig att mata dem måltider och snacks. Om överordnat kommer att vara borta bara för en timme eller två, kan det finnas något behov att föda barn. Å andra sidan, kan de förvänta dig att förbereda en enkel lunch eller middag medan du är i tjänst. Fråga alltid om någon födoämnesallergier barnen kan ha eller om det finns någon mat i huset som är tabu. Städa upp efter måltider och snacks, torka barnens ansikten och händer och diska alla smutsiga, eller skölj dem och placera dem i diskmaskinen.

Lek och vila

De bästa barnvakter tillbringa alltid tid leker med barnen och att hålla dem underhöll snarare än att lämna dem åt sitt öde. Fråga föräldrarna om utanför play är passande under din övervakning eller om de hellre vill du hålla små inomhus. Hjälpa barnen plocka upp och lägga undan alla leksaker efter speltid, och undvika spel som är för bråkig och kan leda till en skada. Efter lek kräver små barn ofta en tupplur. Klara detta med föräldrar också. Vissa kanske vill barnen att ta en tupplur så de inte är cranky senare, medan andra kanske föredrar att undvika en tupplur som kan störa läggdags. Fråga alltid och aldrig förutsätta.

Säkerhet och nödsituationer

Det bästa sättet att förbereda för nödsituationer och beväpna dig med information om aktuell säkerhet är att ta en barnvakt klass. Barnvakt kurser är ofta tillgängliga på högskolor, sjukhus, ungdomsgårdar, public service organisationer och online. En Barnvakt kurs lär du dig att hantera nödsituationer, underhålla barnen och hantera ansvar. De flesta kurser inkluderar också första hjälpen-instruktion. Be alltid föräldrar om kontakt nödnummer för sig, husläkare, lokala brand- och polismyndigheter och gift kontroll (även om 911 kan täcka alla räddningstjänster). Hämta namn, adress och telefon nummer av en pålitlig granne också, i en nödsituation.

Disciplin

Det är trevligt när barnen beter sig perfekt när mamma och pappa är ute, fungerar livet inte alltid så. Fråga föräldrarna om tips på disciplin och vilka metoder de genomför. Aldrig smiska ett barn som är i din vård. Använda en metod som en kort tid ut för att återställa ordningen till hushållet. När föräldrarna tillbaka, informera dem om beteende problem som inträffade medan de var borta, och rapportera perfekt beteende också.