mynewspapers.net

Barnomsorg politik & förfaranden för hälsa & säkerhetAlla barnomsorg leverantörer ansvarar för välfärd för barn kvar i sin vård. Barn- och dagvård verksamhet regleras av statlig politik och förfaranden. Detta inkluderar standardfaciliteter som familj, hem-baserade barnomsorg leverantörer. Reglerade standarder tjänar till att främja optimal hälsa och minska säkerheten och säkerhetsriskerna för barn. Nationella barnomsorg Information och tekniskt användarstöd definierar dessa riktlinjer som: "Politik och förfaranden för att skydda hälsa, säkerhet och välbefinnande för barn i icke-föräldrarnas omsorg inställningar."

Funktion

Barnomsorg leverantörer måste veta och genomföra de hälsa och säkerhet som krävs. Vårdgivare, personal och volontärer som arbetar med och kring barn, genomgå olika typer av screening. Fingeravtryck, brottslig bakgrundskontroller och omfattande hälsa utvärderingar genomförs. En tuberkulos screening är en obligatorisk del av hälsa utvärderingen. Ytterligare screening innebär licensiering och certifiering. Riktlinjer och rutiner gör det nödvändigt för barnomsorg leverantörer att upprätthålla korrekta och aktuella referenser. Att veta hur man administrerar första hjälpen och utför räddnings andning är också viktigt.

Övervägande

Ett annat inslag som handlar om barnens säkerhet är den faktiska platsen och platsen för anläggning eller hem. Reglerna styr insidan och utsidan där vården ges. De anser att saker som värmare, crawlspaces, eluttag och pool beläggningar. Storlek och utrymme av rum och även närhet till vuxna orienterade anläggningar alla faktor i barns säkerhet. Nationellt Resurscenter för hälsa och säkerhet i barnomsorgen och tidig utbildning innehåller länkar till varje stat och deras nuvarande barnomsorg providern förordningar.

Fakta

Många arbetsmiljönormer avser sjukdom och groddar kontroll. För att minska spridningen av svininfluensa och andra allvarliga hälsoproblem, Centers for Disease Control and Prevention har etablerat en vuxen immunisering schema för personer över 18 år. Caregiver's hälsa utvärdering bör ta upp deras immunisering historia. Andra närliggande frågor har att göra med: mat hantering och beredning, administrerande medicin, toalettbesök och diapering, hantering av sopor och röra kroppsvätskor. Vårdgivare som exemplet i säkerhet och sanitet, vare sig i direkt kontakt med barn eller saker barnen touch.

Varning

Plötslig spädbarnsdöd (SIDS) är en sällsynt sjukdom som tros påverka mindre än 200 000 barn i USA varje år. Även om mycket är fortfarande ett mysterium om detta syndrom, barnomsorg leverantörer bör vara medvetna om och genomföra de förfaranden som tros bidra till att minska risken för SIDS.

Förebyggande/lösning

Hälsa och säkerhet förordningar som omger de senaste rönen på SIDS instruera vårdgivare att: * se till spädbarn placeras på ryggen att sova * ta bort kuddar, täcken och mjuka Sängkläder spjälsäng när barnet sover * ta bort mjukdjur från sängen när barnet sover