mynewspapers.net

Barnens sovrum idéer för lagring och delning

Barnens sovrum idéer för lagring och delning


Att bevara ett sammanhållande tema och främja organisation kan vara en utmaning när du inreder en delad barnens sovrum. Inredningsarkitekt och kolumnist Beryn Hammil Beryn Hammil mönster i San Francisco och Evan A. Martin, ordförande i design på Surse Studios, Inc. i Seattle, låna deras kompetens och idéer för lagring och delning i barnens sovrum.

Lagarbete

Uppmuntra lagarbete mellan dina barn från början. Hammil och Martin betona både vikten av att även dina barn i designprocessen. Hammil stater, "när syskon har att dela deras sovrum, det blir ett värdefullt tillfälle att lära varje barn om samverkande tänkande. Ge dem chansen att skapa ett tema, välj färger, överkast, etc., och sedan låta dem dela sina idéer med varandra först och förhandla om skillnaderna tillsammans innan de tar det slutliga konceptet till er. Om detta låter som en corporate "teambuilding" övning, då anser att det är ett bra sätt för barn att börja lära sig om hur man arbetar effektivt med andra människor. "

Möbler

Våningssängar är oftast den första tanken för en delade sovrum, som de var avsedda att spara utrymme. Emellertid, om utrymmet tillåter, enkelsängar är idealiska för att säkerställa att varje barn har sitt eget utrymme. Martin rekommenderar en säng som Walden sängen från The landet Nod, en tillverkare som specialiserat sig på barnens möbler, för dess enkelhet och mångsidighet, sade: "du kan para ihop dessa i svart eller vitt, eller ens måla dem i motsatta färger. Detta är en klassisk säng som kommer att pågå i flera år. De är traditionella, men kan användas i en modern inställning fint. " Köksskåp bör flera saker samtidigt, vilket innebär att de bör göra mer än bara butik kläder. Martin antyder en byrå med extra hyllor på varje sida eller en enkel snygg byrå. "Du kan lägga några av dessa tillsammans för ett moderna utseende."

Färger

Att välja färger kan orsaka konflikt mellan barn med olika smaker. Genom hennes erfarenheter utforma barnens sovrum Hammil har lärt sig att hjälpa djärva färger. "Eftersom barn se världen genom tunnare filter än vuxna," säger hon, "de dras till starkare färger och är djärv och djärv i sina val. Vägleda dem i hur man använder färgerna på lämpligt sätt bör vara en rolig process för alla inblandade, och ge dem större frihet att uttrycka sig här är ett enkelt sätt att göra stor skillnad i deras personliga utrymme. " Om du är nervös över barnens penchants för vilda färger, smal ned flera alternativ och sedan låta dem komma överens om den slutliga färgskalan.

Förvaring

Förvaring är viktigt eftersom organisationen kan vara en daglig uppgift med flera barn leksaker i ett rum. När det gäller lagring och organisation, Martin säger, "Korgar är riktigt bra lagring alternativ." När du använder stora möbler enheter, glöm inte att använda en fasthållningsanordning att förvara möbler på plats och hålla dina barn säkert." Hammil ser detta som ytterligare en möjlighet att ta med dina barn, sade: "ge dem några tips på kreativa förvaringslösningar att få dem att gå. Det finns underbara lagring lösning butiker som du kan ta dem till. Ta bilder med din mobiltelefon. Och sedan komma hem och diskutera vad de såg. Eller ge dem några tidningar med bilder och få dem tag sidor som har idéer som de gillar. Du kommer bli förvånad hur smart barn kan vara när tillfälle. "

Utrymme

Om barnens sovrum är tillräckligt stor, prova att skapa separata utrymmen. Martin säger, "rumsavdelare är inte bara för att tomma hörnet i vardagsrummet. De kan vara perfekt för att dela dessa tvillingar. Du kan dela upp rummet med gardiner, golv skärmar och även några stora möbler som bokhyllor. Med två personligheter tillsammans måste du balansera varje barns smak och behov av utrymme."