mynewspapers.net

Barnens fakta om afrikansk musik

Barnens fakta om afrikansk musik


Undervisa barnen om afrikansk musik breddar sina kulturella horisonter och ger viktiga perspektiv på världsmusik. För att undervisa barnen om afrikansk musik, bör du börja med olika familjer instrument och vad de gör och sedan ta itu med några av stilarna av afrikansk musik.

Afrikanska trummor

Trummor är några av de vanligaste instrumenten i afrikansk musik. Trummor är någon typ av instrument som har en ram och en trumma huvud du träffar med pinnar eller händer. Ramar är oftast gjorda av trä och trumma huvuden är gjorda av djurhud. Enligt WWdrums.com inkluderar afrikanska trummor djembe, talande trumma och Bata trumma.

Afrikanska slagverk

Slagverk liknar trummor, eftersom du spela dem med händer eller pinnar. Dock slagverk instrumenterar alltid har inte en trumma huvud eller ram, och ibland kan spela melodier förutom rytmer. Afrikanska slagverk inkluderar tumme piano, marimba och xylofon, vilket kan alla spela melodier, samt shekere, tamburin och regn pinnen, som bara spelar rytmer.

Afrikanska melodisk instrument

Afrikanska melodisk instrument är olika trummor och slagverk eftersom de spelar rytmer, melodier och ackord, och består av vind och Bleckblåsinstrument som använder munnen, samt stränginstrument som använder bågar och plockar. Dessa inkluderar trumpet, trombon och saxofon, som är mässing och blåsinstrument, och bolon, ngoni, och kora, sträng instrument, enligt Djembedirect.com.

Afrikansk sång

Sjunga är en stor del av afrikansk musik. De flesta sjunger i afrikansk musik görs av grupper av människor, istället för bara en. Det kan finnas en sångare, får hon sällskap av andra sångare som sjunger harmonier och gör call-och-svar med texter.

Afrikanska stilar

Det finns många olika stilar av afrikansk musik. Enligt Africanmusic.org, traditionella stilar av afrikansk musik som använder mestadels trummor, är slagverk och sång Apala, Benga och Fuji. Moderna stilar av afrikansk musik kombinera traditionella instrument med västerländska instrument som gitarr och elbas, och omfattar afropop, afrobeat och kwassa kwassa.