mynewspapers.net

Barnens Beach Party idéer

Barnens Beach Party idéer


Om tanken på att spendera timmar släpa en förpackning med bråkiga barn till stranden och ta itu med sand i bilen fyller dig med fruktan, prova ett beach party i din egen bakgård. Du kan omvandla din gård från vanlig gräsmatta till ett barns beach paradise. Om du inte kan ta dina barn till stranden, tar stranden atmosfären till dina barn.

Hink och skopa inbjudningar

Skriva ut en bild av en hink och skopa på cardstock. Skriv all lämplig partinformation, till exempel datum, tid och plats på dina kort. Sätta seashell klistermärken på din inbjudan kuvert som en sista dekorativ touch.

Shell djur hantverk

Gör djur shell hantverk är ett bra sätt att hålla barnen upptagna samtidigt ge dem var en billig parti för att ta hem. Använda skal du samla på stranden eller köpa en betydande mängd dem online eller i ett hantverk butik. Du behöver också ett paket eller två av googly ögon. Har barnen limma skalen tillsammans för att skapa djur. När de har de organ som avslutade, hjälpa dem att limma på ögonen.

Hörnstenarna

Sätta en ljust färgad plast hink fylld med sand i centrum av varje tabell. Lägg skal ovanpå sanden och kasta i ett par bitar av hav glas. Du kan köpa sand i en butik som säljer sand används för sandlådor. Köpa hav glas online eller i ett hantverk butik; se bara till att kanterna är helt slät så ingen klipper sina fingrar.

Badbollar

Barnens Beach Party idéer


Badbollar är lätt och billigt att sätta ihop, så de gör lämpliga kostnadsbesparande beach party inredning knyta en liten bit av rep tillsammans för att bilda en ögla och sedan limma den mot toppen av en uppblåst badboll. Du kan hänga bollar från träd eller någonstans annars kommer de stanna kvar. Lämna några av badbollar på marken så part gäster kan spela med dem.

Boardwalk mat

Barnens Beach Party idéer


Barn älska brukar boardwalk mat, men det kan vara ganska dyrt om du faktiskt köpa den för dem på stranden. Du kan tjäna dem boardwalk mat hemma utan de dyra priserna. Beställ några pizzor eller göra dem själv. Andra alternativ är varm korv och hamburgare. För speciella behandlar, göra tratt kakor, sockerkulör äpplen eller ge ut påsar av sockervadd.

Stranden tårta

Att göra en beach tårta kan vara ett kostnadseffektivt sätt att få en kaka som du vill enligt dina specifikationer. Det kan se ut komplexa, men det är ganska lätt att skapa. Kakan kan dekoreras för att likna sand och vatten och olika andra objekt eller djur du skulle se på stranden. Till exempel använder blå glasyr för vattnet och krossa upp beige färgad cookies för sanden. Lägg till gummy godis havsdjur "water" och peta lite papper paraplyer i "sanden". Innan tårtan, skissa på en design på papper så du kan göra nödvändiga ändringar.

Barnpooler

Om du inte har en vanlig pool för barnen att bada i, lägga ut några barnpooler. De kan bära sina badkläder och njuta av vattnet. Om du hellre inte vill ha flera barnpooler, överväga en stor uppblåsbar pool.