mynewspapers.net

Barn vård Säkerhetschecklista för föräldrar & barn vårdgivare

Barn vård Säkerhetschecklista för föräldrar & barn vårdgivare


Gemensamma barn säkerhetsrisker som finns i hemmet är också närvarande i licensierade barn vård centraler. Enligt Consumer Product Safety Commission, är varje år tusentals barn allvarligt och även dödligt skadade i inställningarna för hem och barn vård. Den goda nyheten är att många av dessa skador kan förebyggas genom fullt barnsäkring hem och att vara medveten om potentiella säkerhetsrisker.

Sova

Spädbarn bör sättas för att sova på ryggen att minska risken för plötslig spädbarnsdöd (SIDS). De ska sova i en krubba och aldrig vara vänster utan tillsyn på en vuxen säng, som de kan rulla bort och bli skadade. Babysängar måste vara fria från mjuka sängkläder, stötfångare kuddar och mjuka leksaker att förhindra kvävning och måste ha stavarna som är mer än 2 3/8 inches isär, att förhindra att barnets huvud blir fast. Krubba madrassen måste passa krubba säkert, som barn kan kvävas om deras ansikte blir inklämd i klyftan mellan en madrass som är för liten och sidan av spjälsängen.

Spela

Kolla leksaker regelbundet för att säkerställa att de är i gott skick och inte har återkallats. Leksaker skall vara ålder lämpliga och får inte vara så små att de utgör en kvävningsrisk. Låt inte barn leka med mynt, smycken, plastpåsar eller någon leksak med små bitar som kunde bryta. Tunga leksaker ska förvaras på golvet eller de lägsta hyllan som möjligt. Lekplats områden måste vara belagt med minst 12 inches av flis, kompost eller sand, eller bör de ha specialitet gummi trampmattor. Betong, tegel eller smuts ytor kommer inte att skydda barn på ett tillfredsställande sätt om de faller.

Barnsäkring

Använda skyddsgrindar för att hindra barn från att komma in osäkra områden eller från att falla ner för trappor. Säkerhet-lås bör monteras på lådor och skåp att förhindra att barn från rengöringsmedel, knivar, verktyg och andra farliga utrustning. Användning utlopp täcker att förhindra åtkomst till elkontakter, binda upp blinda sladdar att förhindra risk för strypning och ankare tunga möbler i väggen så att ett barn inte kan dra på sig själva. Använda barnsäkra caps på mediciner och förvara dem utom räckhåll. Aldrig kalla medicin "candy". Se till swimmingpooler är säkrade, gated och/eller försedd med ett larm för att minska risken för drunkning.

Äta

Mata inte små barn artiklar som kunde kvävning faror, som hela druvor, korv, nötter och hårda karameller. Se till att barn övervakas när du äter och inte lämnas obevakad. Om du använder en hög stol, barn måste vara ordentligt fastspänd i, och de bör inte tillåtas att springa runt medan de äter. Lära barnen att inte stoppa nonfood-relaterade poster i munnen.

Brännskador

Kontrollera att potten och pan handtag inte sticka ut ovanför spisen där barn kunde nå dem. Lägre vattentemperaturen till nedan 48.9 grader Celsius och hålla varma vätskor utom räckhåll för barn för att förhindra skållning. Brandvarnare bör installeras och brandsläckare lätt tillgängliga. Alla eldstäder ska säkerhetskontrolleras ordentligt.