mynewspapers.net

Barn hosta rättsmedel

Barn hosta rättsmedel


Hosta är en vanlig barndom åkomma, och det är normalt för barn att hosta flera gånger under dagen om de har en virusinfektion. Även om en hosta skyddar barnets kropp genom att ta bort slem, irriterande och infektioner från luftvägarna, kan den också irritera halsen och lungorna och störa sömnen. För att mildra hosta obehag, kan föräldrar enkelt administrera flera hosta rättsmedel hemma. Föräldrar bör inte använda över disk hosta mediciner i barn under fyra års ålder, och bör alltid samråda med en barnläkare om hosta varar i mer än två veckor.

Steam

Oregon Institutionen för hälsa tjänster Oregon medveten hosta behandling Guide rekommenderar att utsätta ett barn till ånga från badkar eller dusch kan hjälpa lossa slem. Var alltid försiktig med brännskador från varmvatten. KidsHealth.org rekommenderar att för en "barky" eller "croupy" hosta, slå på det varma vattnet i duschen i badrummet och stänga dörren så rummet kommer ånga. Sedan, sitta i badrummet med ditt barn i ca 20 minuter. Ånga bör hjälpa ditt barn att andas lättare. Försök att läsa en bok tillsammans för att fördriva tiden.

Hydrat

Ökat vattenintag kan bidra till att tunna ut slem och fukta nasal och luftvägarna passager som kan orsaka en hosta blir grovt. Om intagna när man dricker eller inandas via en rum luftfuktare eller spridare, kan vatten lindra ett barns hosta, enligt webbplatsen National Institutes of Health och National Library of Medicine MedlinePlus.

Honung

Bara två teskedar honung-- eller varm te eller citron vatten blandat med honung--kan fungera som en effektiv hosta suppressant enligt Mayo Clinic bidragsgivaren Dr James M. Steckelberg. Steckelberg noterar att honung hjälpte barn äldre än 2 att sova bättre och hosta mindre under natten, och är lika effektivt som over-the-counter hosta suppressants. På grund av risken för spädbarn botulism, ska föräldrar inte ge honung till barn under deras första år i livet.