mynewspapers.net

Barn Beach tema Party mat idéer

Barn Beach tema Party mat idéer


Varje år, ta familjer flera resor till stranden. Barn älskar att bygga sandslott, bada i havet och njuta av solskenet. Stranden kan vara miles hemifrån, men barn och deras vänner fortfarande roar strand. För att hjälpa barnen att känna sig vid stranden, planera en bakgård beach party och servera läckra "havet" mat skapelser.

Havet varelse mackor och kex

Barn Beach tema Party mat idéer


Marint tema cookie fräsar kan användas för att skapa fisk, val, haj och andra ocean djur-formade smörgåsar. Fyll smörgåsar med barn favoriter som tonfisk sallad, Turkiet och ost, och jordnötssmör och gelé. Ställ i kylskåp tills partiet gästerna anländer. Servera tillsammans med ugnsbakad cheddar goldfish crackers.

Octopus korv

Barn Beach tema Party mat idéer


Korv kan klippt för att likna åtta tentakler havet varelser med ett enkelt recept eller skapat med en "OctoDog" (se resurserna nedan). För att synas som om bläckfisk sitter på tång, ange varmkorv på en hög med strimlade grönsaker. Gör ögon och ler för bläckfiskar med kryddor.

Stranden hink fruktsallad

Barn Beach tema Party mat idéer


Förbereda en fruktsallad med skivad färsk frukt och små bär som jordgubbar, kiwi, apelsiner och vindruvor. När festen börjar, kan fruktsallad överföras in i en ny, stor sand hink. Gästerna kan ösa ut frukten med det hink spade i små koppar. Vispgrädde kan vara en valfri topping.

Ocean Blue Smoothies

Barn Beach tema Party mat idéer


För att göra ett stänk på din fest, gör fruktig blå smoothies med blåbär, frusen yoghurt och is. Flera online recept webbplatser har olika varianter av detta recept med några eller flera ingredienser. När du är klar och häll i plastkoppar cocktail paraplyer för att accent dessa uppfriskande drycker.

Sand Castle Cake

Barn Beach tema Party mat idéer


En söt behandla för gäster, har en speciell dessert för att representera de ökända sand skapelser, sand slott. Castle cake kastruller och gjutformar kan köpas online, och du kan använda krossad vanilj wafers som "sand" för att bestryka isbildning. För att skapa ditt eget slott, söka sand castle cake recept på recept webbplatser. Dekorera med ätbara snäckor och sjöstjärnor. Servera med glass.