mynewspapers.net

Barn Arts & Craft presenter till far-och morföräldrar

Barn Arts & Craft presenter till far-och morföräldrar


Barn och deras mor-och farföräldrar har en speciell relation. Barn kan göra ett antal omtänksamma gåvor att ge till sina morföräldrar och lägga till familj minnen gåvor en meningsfull touch. Några grundläggande förnödenheter och färg kommer att producera en gåva som mor-och farföräldrar kommer att vårda för evigt. Välj ett projekt som kommer att glädja sina farföräldrar får barnen tillsammans.

Inramade handavtryck

När barnen blir äldre, representerar handavtryck en tidpunkt för mor-och farföräldrar. Skär ett pappersark tunga lager---tillräckligt stor för båda handavtryck---att passa i en standard storlek ram. Instruera barnen att doppa händerna i en skål med tempera färg, tryck ner hårt på papperet och lyft försiktigt. Har barnen måla oavslutade ramen med ett par lager tempera färg och lägger till sina namn på ramen.

Fotopresenter

Köpa en robust chipboard box från ett kontor leverans butik. Har barnen limma sina egna bilder, samt speciella familjen bilder på alla sidor av rutan. Lägger till inslag av handmålade mönster ger en personlig touch. De kan limma tyg tygprover, knappar, pärlor och bitar av filt runt varje foto. Följa en färgstark bit papper skär till storlek på toppen, och skriva familjens födelsedagar med en märkning penna, som en påminnelse för mor-och farföräldrar.

Badsalt för mormor

Göra en speciell gåva bara för mormor. Hemgjord badsalt är en billig och användbar gåva. En glasburk, återvunnet från ditt kök, gör en lämplig behållare för badsalt. Det grundläggande receptet innehåller 1 dl EPSOMSALT, 1/4 dl havssalt, ca 3 msk bakpulver. Tillsätt två till tre droppar eterisk olja, som kommer i en mängd olika dofter. Tillsätt några droppar hud-mjukgörande glycerin för en extra touch. Blanda i två eller tre droppar karamellfärg att matcha färgen på mormors badrum. Skaka blandningen väl och häll i burken. Dekorera burken genom att täcka locket med tyg och knyt med tunn raffia band.

Trädgården gåvor

Dekorera den farföräldrars gård med målade språngbrädor. Använd flytande akrylfärg, som flyter smidigt över terracotta stenar. Barnen kan måla familjemedlem namn och viktiga datum på stenar, samt blommor och fåglar. Använda hand-målade stenar att lägga till lite färg till trädgården, särskilt under dystra vinterdagar. Yngre barn kan måla och dekorera grundligt rengjorda stenar i alla storlekar med flytande akrylfärg.

.