mynewspapers.net

Barmhärtige samariten hantverk idéer för förskola

Barmhärtige samariten hantverk idéer för förskola


Utveckla hantverk idéer för förskolebarn är ett sätt att lära barn liv begrepp och praktiska färdigheter. Även om förskolan i skolåldern inte kan kunna tackla mer vissa projekt ensam, med ordentlig tillsyn och vägledning de kan lära sig grundläggande hantverk färdigheter. Kopplingsförbehåll hantverk projekt till berättelser som lär moral, som i den barmhärtige samariten, och andra begrepp kommer att bygga på kritiskt tänkande.

Barmhärtige samariten godis rullar

Har barn färg tre rektangulära paneler med tecken från den barmhärtige samarit historien. Limma eller tejpa paneler runt papprör. Skär ett snitt fyrkantigt färgad cellofan papper i ena änden av röret och fäst med en gummisnodd. Fyll röret med barmhärtige samariten-tema godis som choklad kyssar. Nära resterande slutet med en annan kvadrat med cellofan papper och fäst med en gummisnodd. Använd en dekorband till ändarna av röret för att täcka gummiband. Har barn dela rullar med en granne eller vän.

Minne bilder

Har barn färg bilder av minnen av någon att hjälpa dem eller att hjälpa andra på standard-papper. När bilderna har varit färgat, har varje barn förklara sin bild och vilken del av historien det representerar. Skriv en beskrivning av temat av historien bilden handlar om. Skapa en ram av inredda Popsicle pinnar. Har barnens färg pinnar eller täcka dem i craft material såsom glitter eller pärlor.

Barmhärtige samariten bra granne

Har barnen rita bilder av deras klassrum granne. I varje ritning har barnen Visa hur deras granne är en barmhärtige samariten till klassen eller andra. Tala om vad som gör någon en god granne och vad som gör dem en barmhärtige samariten.

Barmhärtige samariten bilderböcker

Konstruera små häften med konstruktion papper och klammer eller lim för att binda sidorna tillsammans. Har eleverna illustrera sidor för att Visa scener från den barmhärtige samarit historien eller deras tolkning av temana som delar, att hjälpa och ta hand om andra. Har varje barn gåva deras barmhärtige samariten bilderbok till en granne familjemedlem och dela berättelsen.