mynewspapers.net

Barbie Online-aktiviteter

Barbie Online-aktiviteter


Virtuella världar online-erbjudande spela miljöer för Barbie som inkluderar interaktiva bike rides, flygningar på baksidan av Pegasus och Barbie spela klä upp i inställningarna för "Svansjön" och "Nötknäpparen". Engagerande online-spel med Barbie tecken inkluderar 3D-spel, samt spel som slutar med utskrivbara priser.

Magiska Pegasus och en Scooby Doo sökningBarbie och magi Pegasus spel simulerar Barbie flyger på en bevingad häst som heter Pegasus som spelarna flyttar sina markörer att vägleda Pegasus genom hjärtformade moln att vinna poäng. Det är en 3D-komponent till detta spel som kan upplevas med 3D-glasögon, men krävs inte för spel. Spelet fortsätter med en bödel brev spel, en annan flygning spel med målet av att fånga snöflingor, ett matchande spel med juveler och ett virtuellt söka och hitta spel. Ett annat Barbie spel tillåter spelare att söka ett rum av läskiga objekt söker Scooby Doo, och när han hittas en utskrivbar certifikat genereras.

Barbie Fairy hemliga äventyrsspel

Barbie Online-aktiviteter


Barbie Fairy Secret äventyr spel tillåter spelare att välja sina egna virtuella fairy vingar och flyga runt "Gloss Angeles" försöka fånga flytande priser samtidigt som man undviker tornados. Spelare få extra liv genom att fånga en flygande häst och piltangenterna göra älva flytta i play. Om en spelare fångster fem krävs fairy artiklar, en utskrivbar wing mönster skapas som kan skrivas ut på transferpapper papper och användas på en T-shirt. Det finns två online Barbie cykel spel, Barbie cykel stylin ' rida och Barbie och mig cykel spel. Rida med Barbie cykelturer i olika miljöer, att hitta och fånga föremål för poäng på sättet.

Barbie Groom och Glam Pups spel

Barbie Online-aktiviteter


Den Barbie Groom och Glam Pups spelet uppmanas spelare att välja och namnge en virtuell hundvalp. Spelare sedan klä valpen i kläder och kostymer med tillbehör såsom hattar, peruker, tiaror och solglasögon. En bakgrund är valt och en virtuell bild tas till valpen i scenen. Ett sortiment av meddelanden kan sedan läggas till bilden, till exempel "Får väl snart," "Happy Birthday" och "Du är en stor vän!" Spelare kan skriva ut bilden eller spara den för utskrift eller vidarebefordra senare i ett e-postmeddelande.

Prinsessa klä upp Barbie spel

Barbie Online-aktiviteter


Det finns flera Princess Dress-Up med Barbie spel online. Variationer använder "Rapunzel," "Svansjön", "Nötknäpparen" och den "prinsessan och den fattige" som bakgrunder. Spelare klä upp prinsessan genom att klicka på objekt som diadem, penslar, blommor och skor. Sedan genereras en prins, och bilden kan skrivas ut. De olika temana inkluderar bakgrunder, tillbehör och kläder. Till exempel, "Nötknäpparen" spelet spelas på en snöig mark med gelékarameller och polkagrisar, och den "Svansjön" versionen spelas bredvid ett vattenfall och damm.