mynewspapers.net

Bankettbord inställning idéer

Bankettbord inställning idéer


Vissa människor hålla evenemang och fester på hyrd festlokaler. Medan dessa evenemangsrum ta emot stora grupper av människor, ser många tråkig utan dekorationer. Om du planerar en fest eller bröllop i en festvåning, lägga till din egen utsmyckning idéer till tabellen inställningar. Med enkla tillägg och kreativitet kan du ingjuta din personlighet och stil.

Mittpunkten idéer

Dina bankett tabellen hörnstenarna är de viktigaste punkterna i dina tabeller. Välj en mittpunkten som passar temat, färgerna och stilen för ditt evenemang. Till exempel om du planerar en modern och elegant händelse, använda kallor i tydliga och enkla vaser och placera vita te ljus ljus runt blommorna. Kom ihåg att du behöver inte använda blommor--kan du använda vaser fyllda med frukter eller orkan glober fylld med vatten och flytande ljus. Om du planerar en säsongsbetonad händelse, till exempel en Thanksgiving middag eller julfest, DecorateYourTable.com rekommenderar att du använder säsongsbetonade dekorationer. Till exempel ett ymnighetshorn fyllt med miniatyr pumpor eller ljusa orange gerbera daisies skulle fungera bra för Thanksgiving. Använd röd julstjärna blommor, slädar fylld med skinande ornamenten eller miniatyr formklippta träd med röda tranbär för Julevenemang.

Plats inställningen idéer

Inställningen plats beror på vilken typ av evenemang du är värd. Exempelvis om du har en formell, sittande middag med fem eller sex kurser, måste inställningarna plats inkludera alla olika redskap, flera typer av glasögon och en mängd lämpliga tallrikar och skålar. Om du planerar en casual, buffé händelse, kan plats inställningen bara funktionen servetter, bestick och platshållare. Välj servis som passar tonen och temat för ditt evenemang. Många festlokaler erbjuder vanlig vit Kina och klar kristallglas--om dessa är dina enda alternativ, lägga till färg och stil med servetter och platshållare. Några platshållare idéer omfatta propping visitkortet i en gaffel stift eller knyta kortet till ett Dekorativt sidenband virad runt servetten.

Bordsduk idéer

Välj en bordsduk som kompletterar resten av din Utsmyckning system. Till exempel, om du har en elegant och sofistikerad affär, ska du välja en enkel vit eller svart duk som kommer att blandas med andra dekorationer. Enligt tabell-inställningar-med-Pictures.com, bör du välja duken efter resten av dina dekorationer färdigställs. Bordsduk valet beror oftast på din valda servis. Till exempel, om du har valt mönstrade servis, du en solid-färgade duk. Om du använder vanlig vit Kina plattor, kan du använda en mönstrad duk, som en med ränder, paisleys eller en spets eller blommigt mönster. Lägga till glittrande glitter till duken om du har en festlig kväll händelse.