mynewspapers.net

Bälteskudde krav i Florida

Bälteskudde krav i Florida


Florida är en av endast tre stater i USA som inte har en obligatorisk bälteskudde lag för barn. En bälteskudde lyfter ett barn upp tillräckligt hög så att säkerhetsbältet begränsningar montera korrekt över hennes höfter och nyckelben. Bälteskudde och bilbälte fasthållningsanordning hålla barnet på plats och hindra bilbältet skada som skulle uppstå om barn som inte är tillräckligt stor för att vara ordentligt fastspända med bilbälte.

Lagstiftning

Florida har nu gjort en primär förseelse för vuxna att åka i en bil utan att använda bilbälte från och med 2010. Men fortfarande finns ingen bälteskudde lag för barn. Republikanske senatorn Thad Altman har lämnat in en proposition fyra gånger föreslår att barn måste vara fastspända i en bälteskudde och utnyttja systemet. Men ingen bälteskudde lag antogs av April 30, 2010, i slutet av den lagstiftande sessionen.

Säkerhetslag säte

Florida kräver att barn 3 år eller yngre vara spände till en bilbarnstol. Barn som är 4 år och äldre som har vuxit ur sina säkerhet platser bör sitta på bilbarnstolen och bära en fasthållningsanordning som bilbälte.

Florida barn passagerare dödsfall

Över 7,754 Florida barn skadades i kraschar i 2008. Trettiofem barn yngre än 10 dog i Florida kraschar i samma år. "Pediatrik," American Academy of Pediatrics, officiella tidning fann i en studie på säkrare resor utförs av Marilyn J. Bull, M.D., och Judy Sheese, Ph.D., och publicerades i juni 2006 att bältesstolar som passar ett barn är säkrare än användning av säkerhetsbälten ensam.